ΣΕΙΡΕΣ

Sex and the City: Η επιστροφή του χαρακτήρα που δεν περίμενες και οι κόρες της Charlotte που είναι ολόκληρες γυναίκες

GC Images James Devaney

Μπορεί εδώ να έχουμε καύσωνα, αλλά στη Νέα Υόρκη πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του “And Just Like That” και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι μας περιμένουν πολλές grande στιγμές.

Δεν ξέρω πώς νιώθεις με το reunion της παρέας του Sex and the City, αλλά κάτι μου λέει ότι θα αποζημιωθούμε για τη 2η ταινία που μάς προκάλεσε μια κάποια αμηχανία. Η νέα ομάδα των σεναριογράφων, που είναι γυναίκες στην πλειονότητά τους, οι νέες προσθήκες, ο non-binary ρόλος και η προσαρμογή στη Νέα Υόρκη του σήμερα, μάς προετοιμάζουν για ένα φρέσκο Sex and the City.

GC Images / James Devaney

Οι φωτογραφίες με τα looks της παρέας του Sex and the City

Πριν λίγες μέρες, η Κέλλυ μας σου παρουσίασε τα πρώτα εντυπωσιακά looks που διέρρευσαν από τα γυρίσματα και που μάς κάνουν να ονειρευόμαστε ήδη τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, ακόμα κι αν γίνουν μόνο στο σούπερ μάρκετ. Ημερομηνία προβολής δεν ξέρουμε, αλλά μέχρι τότε, ας κάνουμε ένα οφθαλμόλουτρο με τις grande εμφανίσεις της παρέας, κι ας μην υπάρχει η Samantha Jones.

Οι πρώτες φωτογραφίες με χαρακτήρες που θέλαμε να ξαναδούμε

Εδώ και καιρό, μαθαίνουμε σταδιακά για τις επιστροφές όλων των κεντρικών χαρακτήρων. Οι σύζυγοι των κυριών, ο πρώην της Carrie, Aidan αλλά και οι κολλητοί τους Anthony και Stanford (το ζευγάρι που παντρεύτηκε στη 2η ταινία) θα είναι σίγουρα στο reunion. Είδαμε όμως και ένα πρόσωπο που σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να δούμε στο And Just Like That.

NEW YORK, NEW YORK - JULY 20: Bridget Moynahan is seen on location for 'And Just Like That' on July 20, 2021 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images) / Gotham/GC Images
NEW YORK, NEW YORK – JULY 20: Bridget Moynahan is seen on location for ‘And Just Like That’ on July 20, 2021 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Θυμάσαι μήπως τη Natasha, τη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Mr Big κατά τη διάρκεια της σειράς και τελικά την απάτησε με την Carrie; Η ηθοποιός Bridget Moynahan εθεάθη στα γυρίσματα του reunion και αυτό είναι πράγματι έκπληξη. Ε αφού επιστρέφουν οι πρώην, γιατί όχι και η Natasha;

Και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με δύο χαρακτήρες που μεγάλωσαν πολύ και μάς κάνουν να αναρωτιόμαστε πότε πέρασαν τόσα χρόνια. Οι κόρες της Charlotte, Rose και Lily, παρέα με τους γονείς τους, περπατούν στο Μανχάταν, φορώντας Oscar de la Renta. Μια απλή και καθημερινή στιγμή δηλαδή.

GC Images / James Devaney