ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Σέρρες»: Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

instagram.com/ykapoutzidis

Τη νέα του τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η νέα σειρά έχει τον τίτλο εργασίας «Σέρρες» και θα περιλαμβάνει αυτοβιογραφικά στοιχεία. Την είδηση αποκάλυψε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» την Τρίτη 20 Απριλίου. Την σκυτάλη πήρε η εκπομπή «Πρωινό» και ο Αλέξης Μίχας ο οποίος έμαθε ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο τίτλος της σειράς είναι αυτός της ιδιαίτερης πατρίδας του Γιώργου Καπουτζίδη. Όσο για το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη νέα σειρά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να προβληθεί στην ΕΡΤ. Πίσω στο «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, το όνομα του πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, μόλις αποκαλύφθηκε. Πρωταγωνιστής της σειάς «Σέρρες» θα είναι ο Πάνος Νάτσης.

«Θα είναι μίνι σειρά τουλάχιστον ο πρώτος κύκλος. Ο τίτλος εργασίας είναι “Σέρρες” κι η σειρά θα γυριστεί εξολοκλήρου εκεί. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Πάνος Νάτσης, την περασμένη εβδομάδα έγινε το τελικό δοκιμαστικό. Έχουν συνεργαστεί στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”. Σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συμμετοχή της στη σειρά βρίσκεται και η Ελένη Γερασιμίδου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του πρώτου θεατρικού έργου του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο Πάνος Νάτσης έχει συνεργαστεί και τηλεοπτικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη αφού το 2015 είχε συμμετοχή στην τελευταία του τηλεοπτική σειρά, την «Εθνική Ελλάδος» που προβλήθηκε από το Mega. Ο ηθοποιός έχει επιπλέον ενσαρκώσει ρόλους στις σειρές «10η εντολή», «Αστέρας Ραχούλας» αλλά και «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Δεν είχα ξανακάνει καθημερινό σίριαλ και το φοβόμουν. Όμως, όπως προανέφερα, είχα μιλήσει με τη Βίκυ Μανόλη, είχα μάθει ότι το καστ της σειράς ήταν πολύ καλό και είπα γιατί όχι; Είναι μια πολύ προσεγμένη δουλειά από όλες τις πλευράς. Από το σενάριο, τους σκηνοθέτες. Τους ηθοποιούς, την παραγωγή», δήλωνε τότε σε συνέντευξή του ο Πάνος Νάτσης.

Γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 1991, ο Πάνος Νάτσης αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και από το 2011 εμφανίζεται στο θέατρο. Έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Ο διχοτομημένος υποκόμης», «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», “Manji”, “The Curing Room” και «Το έπος της Μαλάμως». Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες «May Wants a Purple Dress» (2015) και «3000» (2016).