ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον νέο ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Σασμού, τάραξε τους τηλεθεατές και το Twitter, καθώς βάφτηκε με αίμα. Όπως μπορείς να καταλάβεις από το trailer, η τρίτη (και τελευταία) σεζόν θα είναι ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές, έκπληξη αποτελεί και η «εισβολή» του Βασίλη Μπισμπίκη στη δραματική σειρά του Alpha.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς και αποτελεί άμεση απειλή στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Αυτό το πρόσωπο επιστρέφει στην Κρήτη ξυπνώντας σε πολλούς μνήμες που ήθελαν να ξεχάσουν παντοτινά.

Σασμός: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον νέο ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη

Η παρουσία του μυστηριώδους άνδρα στην Άνω Ποριά, λοιπόν, πρόκειται να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους γύρω του, καθώς έρχεται με απειλητικές διαθέσεις και άμεσο στόχο τη διάλυση των Σταματάκηδων, προκαλώντας σε κάθε μέλος της οικογένειας τον απόλυτο πόνο. Με αυτόν τον τρόπο, ένας νέος κύκλος αιματηρής βεντέτας φαίνεται να ανοίγει.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή στο περιοδικό My Tv, αυτός ο άνθρωπος έχει πολύ συγκεκριμένα σχέδια, τα οποία θέλει να τα δει να υλοποιούνται πάση θυσία. Οι πράξεις του θα προκαλέσουν τόσο μεγάλη αναστάτωση στους διαλυμένους Σταματάκηδες, με τους τελευταίους να ψάχνουν σοκαρισμένοι να βρουν έναν τρόπο να βάλουν μια οριστική τελεία σε αυτήν τη βεντέτα.

Οι καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν, δεν θα είναι καθόλου εύκολες. Η Καλλιόπη θα εκδηλώσει ιδιαίτερη ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών της και του εγγονιού της, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αισθανθεί ανήμπορη να κάνει το οτιδήποτε για να αναστρέψει την κατάσταση που έχει ξεφύγει. Ο θάνατος θα πλησιάζει απειλητικά την οικογένεια των Σταματάκηδων όσο ο καιρός περνάει, εξαιτίας της παρουσίας αυτού του προσώπου. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η παραγωγή έχε κάνει πρόταση στον Βασίλη Μπισμπίκη να αναλάβει τον ρόλο του συγκεκριμένου ήρωα.