ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας «αναστήθηκε» αλά κρητικά και το Twitter συγκλονίστηκε

PAPADAKIS PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Η δεύτερη σεζόν του Σασμού έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου και όπως φάνηκε από το Twitter, με το hashtag #sasmos να καταλαμβάνει μία θέση στα trends, όλοι περίμεναν την εμφάνιση του Στέλιου Μάινα, τον οποίο από εδώ και στο εξής θα παρακολουθούμε ως Παύλο Βρουλάκη. Τον άνθρωπο που προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, η οποία πρόκειται να βαφτεί με αίμα, καθώς έχει ορκιστεί να πάρει εκδίκηση. «Όταν έρχεται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα, ξέρεις ότι η σεζόν θα πάει πολύ καλά», αναφέρεται σε ένα από τα πολλά tweets που αποθέωσαν την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά και σε αυτό το mood κινήθηκαν και όλα τα υπόλοιπα που θα διαβάσεις παρακάτω.

Ο Στέλιος Μάινας, λοιπόν, ενσαρκώνει τον Παύλο Βρουλάκη ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για πολλά χρόνια και όλοι πίστευαν ότι ήταν νεκρός. Εμφανίστηκε, λοιπόν, επί οθόνης το βράδυ της Τετάρτης, 21 Σεπτεμβρίου ξαφνιάζοντας όχι μόνο τους κατοίκους του χωριού που τον θεωρούσαν νεκρό, αλλά κερδίζοντας και την υπόκλιση του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθούσε τη συγκλονιστική του ερμηνεία, στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση στον Σασμό.

Οι πρώτες σκηνές δείχνουν τον Παύλο Βρουλάκη να βρίσκεται στο νεκτροταφείο, πάνω από τα μνήματα του Μάρκου και του Πετρή. Ο πρώτος άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την παρουσία του είναι ο καρδιακός του φίλος, παπά-Μιχάλης. Ο ίδιος τον εντόπισε με σκυμμένο κεφάλί και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. «Μνήσθητί μου κύριε! Δεν το πιστεύω! Παύλο», αναφώνησε ο πάτερ και έκανε τον σταυρό του.
«Αυτό ήταν… Ότι είναι να γίνει, θα γίνει», του απάντησε ο Παύλος Βρουλάκης aka Στέλιος Μάινας και στη συνέχεια ακολούθησε ένας μεγάλος διάλογος ανάμεσά στους δύο φίλους. Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση.

Σασμός: Το Twitter υποκλίνεται στην υποκριτική μαεστρία του Στέλιου Μάινα

Με αφορμή, λοιπόν, την είσοδο του ηθοποιού στους κόλπους του Σασμού και κρίνοντας από προηγούμενες, εξαιρετικές ερμηνείες, όπως αυτήν στο Νησί, οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς είχαν όλους τους λόγους με το μέρος τους για να αποθεώσουν την υποκριτική μαεστρία του Στέλιου Μάινα. Τα παρακάτω tweets είναι ενδεικτικά της mini φρενίτιδας.