ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Ο Μαθιός φίλησε τη Βασιλική και το Twitter λιώνει ακόμα

Instagram.com/sasmos_official_alphatv

Μπορεί το κυρίαρχο ζευγάρι στην υπόθεση της σειράς Σασμός του Alpha να είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ, δηλαδή ο Ορφέας Αυγουστίδης και η τηλεοπτική παρτενέρ του, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ωστόσο δύο ακόμα ήρωες έχουν καταλάβει μεγάλο χώρο στην καρδιά των τηλεθεατών. Ο Μαθιός, που υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος και η Βασιλική, που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι οι πρωταγωνιστές που «έλιωσαν» το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter στο επεισόδιο της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου.

Ο Μαθιός (spoiler alert) είναι εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή, τον σύζυγο της Βασιλικής, με την οποία ήταν κρυφά και για πολλά χρόνια ερωτευμένος. Παρόλο που οι τηλεθεατές της σειράς Σασμός το ξέρουν πια αυτό καλά, ο Μαθιός παραμένει ένας εξαιρετικά δημοφιλής χαρακτήρας. Και ο έρωτάς του για τη Βασιλική, αν και θα έπρεπε να προκαλεί μια κάποια ανατριχίλα καθώς είναι δολοφόνος σύμφωνα με το σενάριο, περισσότερο δημιουργεί ρίγη συγκίνησης στο Twitter.

Ο Μαθιός και η Βασιλική φιλήθηκαν σε μία έντονα συναισθηματική σκηνή στο επεισόδιο της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου. Ο Μαθιός εξομολογήθηκε τον έρωτά του στη Βασιλική λέγοντας της «Θα συνέχιζα να ζω για ένα σου βλέμμα, από μακριά» και οι τηλεθεατές, άνθρωποι είναι και λυγίζουν. Ο Δημήτρης Λάλος που από αστυνομικός στον Σιωπηλό Δρόμο έγινε δολοφόνος στη σειρά Σασμός, έχει τον τρόπο του να τρυπώνει στην καρδιά των τηλεθεατών και να παρακάμπτει κάθε red flag που μπορεί να υψώνεται σε ένα τέτοιο εμμονικό πάθος. Δεν το λέω εγώ, το Twitter το λέει, που ο αγαπημένος του χαρακτήρας είναι ξεκάθαρα ο Μαθιός.

«Από εκείνη τη μέρα, από τότε που σε αρραβωνιάσανε, για μένα είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. Δεν σε έχω βγάλει από το μυαλό μου 20 χρόνια τώρα. Και νύφη σε είδα. Και λεχώνα με το παιδί αγκαλιά σε είδα και μαυροφορεμένη να κλαις πάνω από τον τάφο του θειου σου. Πότε να γελάς, πότε να κλαις. Τώρα θα στα πω όλα. Θα σου πω όλα αυτά που έχω μέσα στην καρδιά μου. Εσύ το ξέρεις. Άλλη γυναίκα δεν έχω κοιτάξει όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο εσένα έχω στην καρδιά μου», είπε ο Μαθιός, έπεσε το φιλί κι έγινε χαμός.

Το Twitter έλιωσε αλλά εγώ διχάστηκα. Γιατί ωραία η μυθοπλασία και οι μεγάλοι τηλεοπτικοί έρωτες αλλά μήπως κι αυτοί δεν παίζουν τον ρόλο τους στην καταστροφή των ρεαλιστικών προτύπων στις σχέσεις; Από το «υπόμεινε την υποτίμηση και τη βία του άντρα σου γιατί μετά κάποιος θα σε αγαπήσει στ’ αλήθεια» της Βασιλικής μέχρι το «τον σκότωσα για το καλό σου» του Μαθιού μία άβυσσος με λάθος πρότυπα για τις σχέσεις.

Όπως και να ‘χει οι χρήστες του Twitter που πρέπει να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ για τη συνέχεια και αυτής της ιστορίας στη σειρά Σασμός, έβαλαν φωτιά στα σχόλια που κυμαίνονταν ανάμεσα στα «ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη» μέχρι τα ενθουσιασμένα «τέτοιο έρωτα θέλουμε». Παρακάτω θα δεις κάποια από αυτά και θα ενημερωθείς για τις επόμενες εξελίξεις στη σειρά που αγαπάς.

Το τελευταίο απο τα σχόλια όπως είδες ανήκει στην φανατική του Σασμού και του Twitter, Ναταλία Γερμανού και θα μπορούσε να είναι και στίχος σε κάποιο νέο τραγούδι της (ιδέες δίνουμε).

Σασμός: Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Η περίληψη του επεισοδίου της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου μπορεί να μην περιλαμβάνει τις λέξεις Μαθιος και Βασιλική αλλά θα σε βάλει στο κλίμα για όσα έρχονται κι όσα θα αντιμετωπίσουν οι ήρωες της σειράς Σασμός.

«Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί».