ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Σασμός τρόλαρε τις Άγριες Μέλισσες και το Twitter τρελάθηκε

Alpha

Η ελληνική μυθοπλασία ζει μεγάλες στιγμές τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι σειρές κάνουν πρεμιέρα η μία μετά από την άλλη κι επιπλέον καταφέρνουν να σημειώνουν νούμερα τηλεθέασης που ανησυχούν ιδιαίτερα τη reality πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ανταγωνισμός είναι μεν μεγάλος, αλλά το κλίμα στην ελληνική μυθοπλασία κι όσους την παρακολουθούν μοιάζει περισσότερο με διακαναλική γιορτή – επιστροφή των ελληνικών σειρών με ποικιλία και ποιότητα που θυμίζουν προ οικονομικής κρίσης εποχές. Κάπως έτσι ο συναγωνισμός μεταξύ των σειρών της ελληνικής τηλεόρασης μας χαρίζει και μερικές στιγμές που δεν περιμέναμε να ζήσουμε. Πρωταγωνιστές στο πρώτο διακαναλικό τρολάρισμα ήταν ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου μία σκηνή της σειράς Σασμός έμοιαζε έτοιμη να αποτελέσει το πιο ευφάνταστο «πείραγμα» στις Άγριες Μέλισσες. Ο αυτοσχεδιασμός των πρωταγωνιστών της μάς χάρισε αυτό ακριβώς το χιουμοριστικό στιγμιότυπο για το οποίο μας προετοίμαζε το σκηνικό.

 

Σε αυτή τη σκηνή το ερωτευμένο ζευγάρι των πρωταγωνιστών, η Αργυρώ και ο Αστέρης που υποδύονται αντίστοιχα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, επισκέπτονται ένα μελίσσι. Ο Αστέρης δίνει στην Αργυρώ να φορέσει μία στολή κι εκείνη αναρωτιέται αν οι μέλισσες τσιμπάνε. «Άμα τις πειράξεις δεν τσιμπάνε οι μέλισσες. Δεν είναι άγριες» της απαντά ο συμπρωταγωνιστής της κι εκείνη γελά αυθόρμητα. Η υπέροχη στιγμή αυτοσχεδιασμού μπήκε στο επεισόδιο της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου και οι τηλεθεατές την απόλαυσαν.

Φυσικά η σκηνή δεν ξέφυγε από τους τηλεθεατές που σχολίαζαν παράλληλα τη σειρά στο Twitter. Το χιούμορ εκτιμάται ακόμα κι όταν κάποιος παρακολουθεί μία δραματική σειρά όπως είναι ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες, και το αποδεικνύουν οι παρακάτω αντιδράσεις.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για τη σειρά Σασμός που νιώθει Άγριες Μέλισσες στην τοποθεσία Ρέθυμνο

Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μέχρι πέρσι πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες στις οποίες υποδυόταν τη Θεοδοσία.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της τηλεθέασης αυτή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Prime Time ζώνη των καναλιών. Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ο «νικητής» ήταν ο Σασμός συγκεντρώνοντας μέσο όρο 26,3% στο γενικό σύνολο και 27,8% στο δυναμικό κοινό. Οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο 21,8% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, ενώ τα ποσοστά που άγγιξε η Γη της Ελιάς στις δύο αυτές κατηγορίες ήταν 22,4% και 15,8% αντίστοιχα.

Ο Σασμός προβάλλεται από Δευτέρα – Πέμπτη στις 21.00, η Γη της Ελιάς προβάλλεται από Κυριακή – Πέμπτη στις 21.00 και οι Άγριες Μέλισσες από Δευτέρα – Πέμπτη στις 22.00.