DECO

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Το εξοχικό τους στην Τήνο είναι ένας κυκλαδίτικος παράδεισος 55 τετραγωνικών

Instagram.com/apostolis_totsikas_official

Το νησί της Τήνου είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα, και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο κυκλαδονήσι προσφέρεται για ήρεμες, χαλαρές, οικογενειακές διακοπές. Κάτι που το ζευγάρι χρειάζεται σίγουρα, καθώς έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Το εξοχικό του ζευγαριού στην Τήνο, είναι ένα εξοχικό που πολύ ζηλεύουμε. Πρόκειται για ένα σπίτι που δημιουργήθηκε με τις βάσεις και τους κανόνες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, κυριολεκτικά χτισμένο στη μέση ενός ελαιώνα. Με λίγο λόγια, ο επίγειος παράδεισος που η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν δημιουργήσει σε βάθος 10 χρόνων, βρίσκεται μπροστά σου.

Ο Αποστολής Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη διατηρούν ένα υπέροχο εξοχικό στην Τήνο

Εάν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα μέρος του σπιτιού, αυτό θα ήταν σίγουρα ο εξωτερικός του χώρος. Οι λευκοί και οι πέτρινοι τοίχοι και η minimal διαρρύθμιση του εξωτερικού χώρου, συνθέτουν ένα τοπίο απόλυτα εναρμονισμένο με την άγρια, κυκλαδίτικη ομορφιά.

Τα ελαιόδεντρα που αγκαλιάζουν περιμετρικά το σπίτι και οι φυλλωσιές που απλώνονται σε όλο το μήκος της αυλής, προσφέρουν την απαραίτητη δόση δροσιάς που όλοι έχουμε ανάγκη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα έπιπλα του κήπου που η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστολής Τότσικας έχουν επιλέξει, διατηρούν λιτές γραμμές και κυμαίνονται σε γήινους χρωματισμούς, διαμορφώνοντας μία αισθητική που δένει αρμονικά με το υπόλοιπο φυσικό τοπίο.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν επίσης τσιμεντένια παγκάκια, ντυμένα με λευκές μαξιλάρες.

Στη βεράντα του σπιτιού, ξεχωρίζει αυτή υπέροχη κούνια εξωτερικού χώρου που προσφέρει την απαραίτητη δόση ζεστασιάς και coziness. Όπως προδίδουν οι φωτογραφίες, πρόκειται για την αγαπημένη γωνιά της Ρούλας Ρέβη. Εκεί που περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της, αραχτή.

Το μυστικό μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα

Σε μία από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε ένα μυστικό μονοπάτι του εξοχικού που οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα. Όπως περιγράφει η φωτογράφος, πρόκειται για ένα σπίτι 55 τ.μ., το οποίο απέκτησε ο Αποστόλης Τότσικας με τα πρώτα του χρήματα. «Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο. Μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα κι αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά γι’ αυτό το σπίτι. Ότι είναι κοντά σε μια πλούσια, άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έγνοια», ανέφερε στην αρχή της δημοσίευσης η φωτογράφος.

Για τη Ρούλα Ρέβη, τα τετραγωνικά δεν έχουν σημασία

«Αυτό το μικρό σπιτι είναι 55 τμ. Δεν έχουμε βίλα. Το απόκτησε ο Αποστολής Τότσικας με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας», πρόσθεση στη συνέχεια η Ρούλα Ρέβη για την οποία οι αναμνήσεις παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα τετραγωνικά του σπιτιού.

«Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές. Έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτοί είμαστε και εμείς! Το σπίτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα, με άπνοια, με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα!», συνέχισε περιγράφοντας τις εμπειρίες που η ίδια και η οικογένειά της βιώνουν κάθε καλοκαίρι στην Τήνο.

«Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων, μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή! Το δικό μας σπίτι είναι μία θάλασσα από αγάπη! Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωμάτια!I love you all!», κατέληξε η Ρούλα Ρέβη που μίλησε με λόγια αληθινής αγάπης για το εξοχικό της που της έχει προσφέρει αμέτρητες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της.

Και για το τέλος σου αφήσαμε μία υπέροχη πανοραμική λήψη της αυλής. Υπέροχο τοπίο, βγαλμένο από κυκλαδίτικο όνειρο. Συμφωνείς;