CELEBRITIES

Ο Αποστόλης Τότσικας κάνει μία εντυπωσιακή βουτιά – μνεία στον Οδυσσέα Ελύτη

Instagram.com/roula.revi

Το καλοκαίρι της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα ήταν γεμάτο από διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, φέτος το καλοκαίρι. Μία ματιά στους προσωπικούς λογαριασμούς του ζευγαριού – και κυρίως στον λογαριασμό της Ρούλας Ρέβη – θα σε βάλει για μία τελευταία φορά στο καλοκαιρινό mood, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο και υποδεχθούμε τον Σεπτέμβρη. Τον μήνα που σχεδόν πάντα σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας σεζόν.

Ο μήνας, λοιπόν, έχει 25 Αυγούστου και το παρακάτω βίντεο του ηθοποιού που πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή βουτιά σε πισίνα, μας κάνει να νοσταλγούμε κάθε ωραία στιγμή του φετινού καλοκαιριού. Πέραν αυτού, μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο τυχερή είναι η Ρούλα Ρέβη. Γιατί εκτός από εξαιρετικός μπαμπάς και σύζυγος, ο Αποστόλης Τότσικας είναι κι ένας πολύ σέξι άνδρας. «Ω σώμα του καλοκαιριού, γυμνό, καμένο/ Φαγωμένο από το λάδι κι από το αλάτι», έγραφε κάποτε ο Ελύτης κι εμείς συμφωνούμε.

Ο Αποστόλης Τότσικας κάνει βουτιά σε πισίνα και είναι το sexiness το ίδιο

«Πάμε;», ρωτάει ο ηθοποιός τη Ρούλα Ρέβη. «Ναι», του απαντάει εκείνη και ουσιαστικά του δίνει το οκέι, καθώς εμείς βλέπουμε τον Αποστόλη Τότσικα να έχει ανέβει στην εξέδρα της πισίνας απ’ όπου αναβλύζει νερό, έτοιμος για βουτιά. Η συνέχεια επική και μπορείς να τη δεις κάνοντας κλικ στο βίντεο. Όχι ότι το χρειαζόμασταν απαραίτητα για να πεισθούμε πως ο ηθοποιός είναι ένας άκρως γοητευτικός άνδρας.

Ο Αποστόλης Τότσικας στέκεται όρθιος πριν βουτήξει στην πισίνα και μαγνητίζει τα βλέμματα. Στη συνέχεια, ο ίδιος πραγματοποιεί την εντυπωσιακή του βουτιά κάνοντας κωλοτούμπα στον αέρα. Οφθαλμόλουτρο κυριολεκτικό δηλαδή.

Η λατρεία του ηθοποιού για τη Ρούλα Ρέβη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2019, ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για την πατρότητα, τη δύσκολη εγκυμοσύνη τη Ρούλας Ρέβη, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τη λατρεία του προς το πρόσωπό της.

«Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να γίνω πατέρας. Όταν μεγαλώνεις με αγάπη στην οικογένεια σου, θέλεις να προσφέρεις και εσύ αυτή την αγάπη, οπότε είναι φυσικό επακόλουθο. Θέλω να είμαι δίκαιος, γιατί θέλω να είναι δίκαιοι άνθρωποι τα παιδιά μου. Θέλω να έχουν ήθος και να μην πατάνε τις αρχές τις οποίες πιστεύουν, όπως έκανα εγώ και όπως με δίδαξε ο πατέρας μου. Ο ρόλος της μητέρας φρενάρει κάποιες φορές τις τρέλες που μπορεί να συμβαίνουν στο σπίτι. Στο παιχνίδι είμαι και εγώ ακραίος, επικίνδυνος, μπορεί να βάλει και σε εμένα φωνές», ανέφερε στην αρχή ο ηθοποιός.

«Κατά τη διάρκεια της δύσκολης εγκυμοσύνης της Ρούλας είχα φοβερή πίστη και ήμουν απόλυτα σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Και μάλιστα όταν ο γυναικολόγος είπε ότι μάλλον έχω δύο κοριτσάκια, εγώ του είπα είναι ένα κι ένα», πρόσθεσε στη συνέχεια αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Δεν ξέρω πού θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα. Πραγματικά δεν ξέρω τι κινήσεις θα είχα κάνει επαγγελματικά αν δεν ήταν η Ρούλα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, είναι τα πάντα για μένα. Η σχέση μας σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Αν υπήρχε ένας στόχος πριν τα παιδιά, τώρα είναι ακόμα πιο δυνατός. Να είσαι μια οικογένεια δεμένη και να προχωράς στα καλά και στα κακά. Και οι δύο κρατούν το σπίτι» είπε ο Αποστόλης και κάπου εδώ καταλαβαίνεις πως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2014 στην Αμερική, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. Τα δίδυμα παιδιά τους ήρθαν στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2015.