ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει τηλεοπτικά στο “Just The 2 Of Us”;

Instagram.com/roulakoromila

Tο περασμένο σαββατοκύριακο ο Νίκος Κοκλώνης μοιράστηκε ένα Instagram Story του που έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Σε αυτό πρωταγωνιστούσε η Ρούλα Κορομηλά και ο χώρος στον οποίο γυρίστηκε ήταν στο γραφείο του Νίκου Κοκλώνη. Οι συνδέσεις έγιναν και όλοι σκέφτηκαν ότι η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση είναι πλέον πιθανότερη από ποτέ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού, η Ρούλα Κορομηλά συζητά με τον Νίκο Κοκλώνη την πιθανότητα να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από το “Just The 2 Of Us“. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Κορομηλά, κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ως κριτής στην εκπομπή, είτε στη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου που θα παρουσιάσει την εκπομπή “Style Me Up” στον σταθμό, είτε ως 5ο μέλος.

Η Ρούλα Κορομηλά διέψευσε την είδηση

Ο Βαγγέλης Περρής ωστόσο, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου διέψευσε την πληροφορία. «Έχω ένα μήνυμα που γράφει η ίδια η Ρούλα κάτω από ανάρτηση με απόσπασμα της εκπομπής. “Όχι αυτό δεν ισχύει”, γράφει», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής. «Δεν θα είναι στο “J2OU”, δεν ξέρει τίποτα», είχε πει νωρίτερα ο ίδιος.

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι από τις παρουσιάστριες που θα εκμεταλλευόταν ένα story. Δεν το έχει ανάγκη και είναι άλλης φιλοσοφίας. Μόνο αν υπογράψει, θα βγει και θα πει μόνη της αυτό που έχει να πει στον κόσμο», σχολίασε η Φαίη Σκορδά ενώ δημοσιογράφος της εκπομπής σημείωσε: «Επικοινώνησα μαζί της, είπε ότι δεν θέλει να πει κάτι και σημείωσε επί λέξει ότι αν έχει να πει κάτι θα το μοιραστεί με τον κόσμο, θα το πει η ίδια. Η συζήτηση βεβαίως υπήρχε».

Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η παρουσιάστρια είχε συμμετοχή σε παλιότερο κύκλο του “Just The 2 Of Us” ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα η Ρούλα Κορομηλά ήταν κριτής στη δεύτερη σεζόν της “J2OU” που προβλήθηκε στο Mega to 2014 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.