ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

”Style Me Up”: Η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Το πρόσωπο έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Η Μαρία Μπακοδήμου συνεχίζει στο OPEN μετά την πολύ επιτυχημένη της παρουσία στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us. Κρατά τη θέση στο show και αναλαμβάνει και δική της εκπομπή. Το ”Style Me Up” έρχεται στις οθόνες μας καθημερινά από τον Σεπτέμβριο.

Η Μαρία Μπακοδήμου αναλαμβάνει την παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή θα βρεθούν Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος. Σε ρόλο beauty expert ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου» με τις κατευθύνσεις της πιο δυνατής ομάδας. Το ”Style Me Up”, το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου, έρχεται στο OPEN.

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να ανανεωθείς; Φαντάσου μια ανανέωση λουκ που αναδεικνύει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και πραγματικά απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία σου. Αυτός είναι ο στόχος του ”Style Me Up”.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο ”Style Me Up” γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Μαζί με τη Μαρία στον ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Η κριτική επιτροπή του Style Me Up

Στην κριτική επιτροπή του ”Style Me Up” συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στον χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη ”μεταμόρφωση” που ονειρεύονται.

style me up

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του ”Style Me Up”, Τρύφωνας Σαμαράς.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη ”μεταμόρφωσή” τους και θα τους δώσουν τα ”φτερά” για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται».