ΣΕΙΡΕΣ

Regé-Jean Page: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον κούκλο πρωταγωνιστή του “Bridgerton” που κάνει ρεκόρ στο Netflix

Το Netflix έσπασε πολλά ρεκόρ μέσα στο 2020 και είναι λογικό αν αναλογιστείς ότι η μόνη μας ψυχαγωγία ήταν αυτή η πλατφόρμα και η σωματική άσκηση. Μετά το “Emily In Paris”, περιμένουμε να δούμε ποια σειρά θα γίνει η most watched στο Netflix και μετά το “The Queen’s Gambit”, φτάσαμε στο “Bridgerton”.

Η πλοκή είναι απλή. Ο Δούκας του Hasting, Simon Basset, αν και είναι περιζήτητος εργένης, δεν έχει καμία όρεξη για γάμο και απογόνους. Για να ξεφορτωθεί αυτούς που τον πιέζουν, κάνει μία συμφωνία με την Daphne Bridgerton και υποκρίνονται ότι έχουν σχέση, αν και (τι έκπληξη) αρχίζουν να έχουν συναισθήματα. Σειρά με αριστοκρατία, εντυπωσιακά κοστούμια και σκάνδαλα. Τις εντυπώσεις όμως έχει ήδη κερδίσει ο εντυπωσιακός πρωταγωνιστής (ευλόγως) Regé-Jean Page. Και αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 30χρονο ηθοποιό.

Κατάγεται από την Αγγλία και τη Ζιμπάμπουε

Ο Regé-Jean Page γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1990 αλλά πέρασε μέρος της παιδικής του ηλικίας στη Ζιμπάμπουε. Τότε ήταν που κατάλαβε ότι του αρέσει η υποκριτική και επιστρέφοντας στο Λονδίνο, μπήκε στο National Youth Theatre, ενώ αργότερα αποφοίτησε με καλό βαθμό από το Drama Centre London. Όπως έχει δηλώσει, ξεκίνησε μικρός να δουλεύει ως ηθοποιός γιατί ήθελε πολύ να πάρει ένα Gameboy.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπεις

Αν και είναι μόλις 30 χρονών, έχει συμμετάσχει στις σειρές “Casualty”, “Fresh Meat”, “Roots” και “For the People” αλλά και στην τελευταία Harry Potter ταινία καθώς και στη φρέσκια “Sylvie’s Love” στο Amazon Prime. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το όνομά του έχει προστεθεί και στη λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για τον ρόλο του James Bond στις επόμενες ταινίες της κλασικής κατασκοπικής σάγκα.

Ο Regé-Jean Page είναι και φωνάρα

Λες και δεν έφταναν τα καλά γονίδια και το υποκριτικό ταλέντο, θα ανακαλύψεις ότι έχει φωνάρα και ότι έχει φτιάξει ένα μουσικό duo με τον αδερφό του, TUNYA. Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους “Don’t Wait”, το αποδεικνύει περίτρανα.

Έχει ως προτεραιότητα τη σωστή εκπροσώπηση των μαύρων

Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αποκλείονται άλλο οι μαύροι από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Θεωρεί όμως ακόμα πιο σημαντικό να υποδύεται ανθρώπους που δείχνουν ότι ιστορικά θριαμβεύουν και μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. «Βλέπουμε μόνο λευκούς ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Ξέρεις κάτι; Κι εμείς ξέρουμε να χαιρόμαστε, να παντρευόμαστε και να είμαστε glamorous. Η ζωή μας δεν είναι μόνο δράμα».

Δεν λέει κουβέντα για τα ερωτικά του

Προς το παρόν, δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή. Ακόμη και το Instagram του χρησιμοποιείται περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους. Δηλώνει όμως αθεράπευτα ρομαντικός και πιστεύει ότι όλα τα πράγματα γύρω μας, έχουν μία ερωτική ιστορία στον πυρήνα τους.