CELEBRITIES

Οι 10 άνδρες του Hollywood που όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμα πιο ωραίοι

Invision/AP Chris Pizzello

Η νιότη είναι αξία ανεκτίμηση στη σύγχρονη κοινωνία, δοξάζεται ως σύγχρονη θεότητα και όταν τη χάνουμε (γιατί αναπόφευκτα τη χάνουμε) συνήθως την αναπολούμε μανιωδώς. Περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις, που λέει και ο ποιητής, η κατάσταση. Αυτά βέβαια ισχύουν για τον μέσο όρο των ανθρώπων, γιατί για κάποιους άνδρες και συγκεκριμένα για μερικούς σταρ του Hollywood ισχύουν τα αντίθετα. Οι διάσημοι άνδρες που ακολουθούν είναι τα μόνα πειστήρια που χρειάζονται για να καταλάβεις ότι η ηλικία δεν είναι απλά ένας αριθμός, αλλά εκθέτης στον δείκτη της γοητείας.

Αυτοί οι διάσημοι άνδρες έχουν κάνει μια συμφωνία με τον χρόνο, να περνά από πάνω τους και να αφήνει τα σημάδια του, μόνο που τα σημάδια αυτά, είναι σημάδια γοητείας και ατελείωτης ομορφιάς. Και κάπως έτσι αυτά τα αγόρια παρόλο που δεν είναι αγόρια πια παρά μόνο στην καρδιά μας, γίνονται όλο και ωραιότερα μεγαλώνοντας. Ελπίζω να είσαι έτοιμη για τόση ομορφιά.

Robert Downey Jr το 1993 και σήμερα

διάσημοι άνδρες O Robert Downey Jr τον Μάρτιο του 1993. / AP Photo / Nick Ut
O Robert Downey Jr τον Μάρτιο του 1993.
Ο Robert Downey Jr τον Ιανουάριο του 2020. / PA via AP / Lia Toby
Ο Robert Downey Jr τον Ιανουάριο του 2020.

 

Ανάμεσα στο τότε και στο τώρα μεσολάβησε μια σύλληψη και μια περίοδος κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που έληξε το 2003 και σιγά σιγά η ανάκαμψή του, η επιστροφή στην κορυφή του Hollywood, μια ωρίμανση, δύο γκρίζοι κρόταφοι και πολλή γοητεία μαζεμένη.

Hugh Jackman το 2001 και σήμερα

διάσημοι άνδρες Ο Hugh Jackman το 2019. / Invision/AP / Greg Allen
Ο Hugh Jackman το 2019.
διάσημοι άνδρες Ο Hugh Jackman τον Δεκέμβριο του 2001. / AP Photo / Rene Macura
Ο Hugh Jackman τον Δεκέμβριο του 2001.

Το 2001 ο Hugh Jackman πόζαρε στον φακό για την πρεμιέρα του Wolverine. Σήμερα έχει παίξει το ρόλο του Wolverine, έχει παίξει στους «Αθλίους» έχει κερδίσει δύο βραβεία Tony, πρωταγωνίστησε στο “The Music Man” στο Broadway και το χαμόγελό του μας κάνει να παραμιλάμε. Σταθερά από τότε μέχρι τώρα η καρδιά του ανήκει στη σύζυγό του, Deborah.

Dwayne Johnson το 2006 και σήμερα

διάσημοι άνδρες Ο Dwayne Johnson τον Μάιο του 2006 στις Κάννες. / AP Photo / Kirsty Wigglesworth
Ο Dwayne Johnson τον Μάιο του 2006 στις Κάννες.
διάσημοι άνδρες Ο Dwayne Johnson στα τέλη του 2019. / Invision/ AP / Jordan Strauss
Ο Dwayne Johnson στα τέλη του 2019.

Η χρονιά που όλα άλλαξαν για τον Dwayne – The Rock – Johnson ήταν αδιαμφισβήτητα το 2011 όταν έπαιξε πρώτη φορά στις ταινίες της σειράς “The fast and the furius“. Μαζί με τη ζωή του άλλαξε και η εμφάνισή του, τα μαλλιά εξαφανίστηκαν το πρόσωπο αγρίεψε, ο Dwayne Johnson βρέθηκε στην πιο ενήλικη εκδοχή του στην οθόνη αλλά και στο κόκκινο χαλί και η καρδιά μας πεταρίζει ακόμα.

Justin Timberlake το 2000 και σήμερα

διάσημοι άνδρες Ο Justin Timberlake το 2000 με τους *NSYNC. / AP Photo / Mitch Jacobson
Ο Justin Timberlake το 2000 με τους *NSYNC.
διάσημοι άνδρες Ο Justin Timberlake το 2019 με τη σύζυγό του, Jessica Biel. / Invision/AP / Vianney Le Caer
Ο Justin Timberlake το 2019 με τη σύζυγό του, Jessica Biel.

Τότε που ο Justin είχε τα μαλλιά του δαχτυλίδια και ήταν στους N’Sync μπορεί να μην τον πρόσεχες για τίποτα άλλο πέρα από την ιδιαίτερη φωνή του. Τώρα τον προσέχεις για όλα, για το ταλέντο του, το look του, το στιλ του, την κορμοστασιά του. Καλύτερος από ποτέ κι ελπίζουμε πως περμανάντ δεν θα ξανακάνει.

Will Smith το 1990 και σήμερα

διάσημοι άνδρες Ο Will Smith στο σετ της σειράς "The Fresh Prince of Bel-Air" τον Οκτώβριο του 1990. / AP Photo / Julie Markes
Ο Will Smith στο σετ της σειράς “The Fresh Prince of Bel-Air” τον Οκτώβριο του 1990.
Ο Will Smith το 2020. / AP Photo/ File / Thibault Camus
Ο Will Smith το 2020.

Ίσως φταίει το κούρεμα και τα ρούχα του χθες, ίσως το γεγονός ότι το πρόσωπο του Will Smith μένει ίδιο στο πέρασμα του χρόνου κι έτσι παρατηρούμε απλά αυτά τα μικρά επιμέρους στοιχεία που αλλάζουν. Γεγονός είναι πάντως ότι μας αρέσει περισσότερο στο σήμερα από την εποχή που έπαιζε στον πρίγκιπα του Bel Air, ο οποίος ετοιμάζεται να επανέλθει κοντά μας.

Michael Fassbender το 2009 και σήμερα

διάσημοι άνδρες O Michael Fassbender το 2009. / AP Photo / Matt Sayles
O Michael Fassbender το 2009.
διάσημοι άνδρες O Michael Fassbender 10 χρόνια αργότερα. / Invision/AP / Jordan Strauss
O Michael Fassbender 10 χρόνια αργότερα.

Να είναι τα κόκκινα μούσια του, ή το πόδι της χήνας και η σοφία της ζωής στο υπέροχο του μάτι; Και τα δύο μάλλον, συν το γεγονός ότι σε όσες περισσότερες ταινίες τον βλέπαμε από το 2007 που έπαιξε στους 300 και έπειτα, τόσο περισσότερο κατακτούσε την καρδιά μας. Τελικά αρκέστηκε να πάρει την καρδιά της Alicia Vikander κι εμείς δεν μπήκαμε εμπόδιο στην ευτυχία τους.

Leonardo DiCaprio το 1994 και σήμερα

διάσημοι άνδρες Ο Leonardo DiCaprio στα Όσκαρ του 1994. / AP Photo / Mark J. Terrill
Ο Leonardo DiCaprio στα Όσκαρ του 1994.
διάσημοι άνδρες O Leonardo DiCaprio στα Όσκαρ του 2020. / Invision/AP/ File / Jordan Strauss
O Leonardo DiCaprio στα Όσκαρ του 2020.

Στην κατηγορία «κουκλάκι ζωγραφιστό ήταν και τότε», συναντάμε τον Leonardo DiCaprio, μόνο που στο παρελθόν το baby face μας έκανε να νιώθουμε ότι κοιτάμε έναν πολύ πολύ ωραίο μικρό μας αδερφό. Όχι πια. Ο Leonardo ωρίμασε, διατήρησε το υπέροχο, γλυκό του πρόσωπο αλλά το περιέβαλε με την ανδρική του φιγούρα, την αίγλη των συνεργασιών του με τον Scorcese και ένα Όσκαρ. Οι πόντοι γοητείας ανέβηκαν κατακόρυφα.

O Tom Hardy το 2002 και σήμερα

O Tom Hardy τον Δεκέμβριο του 2002 όταν έπαιζε σε ταινία της σειράς Star Trek. / AP Photo / Markus Schreiber
O Tom Hardy τον Δεκέμβριο του 2002 όταν έπαιζε σε ταινία της σειράς Star Trek.
O Tom Hardy στην πρεμιέρα του "Venom". / Invision/AP / Chris Pizzello
O Tom Hardy στην πρεμιέρα του “Venom”.

 

Ο Tom Hardy του σήμερα δεν είναι απλά πιο ωραίος από τον Tom Hardy του χθες, ο Tom Hardy του σήμερα είναι ένας άλλος σε σχέση με τα πρώτα του βήματα στον χώρο. Αυτό το άγριο παιδί από τη Βρετανία που έκανε καριέρα στο Hollywood και κατέκτησε τον παγκόσμιο γυναικείο πληθυσμό το προτιμάμε τώρα που έχει αποδεχτεί τη σκοτεινή πλευρά του και δε διστάζει να δείχνει και σκληρό και τρυφερό συνάμα.

O George Clooney το 1995 και σήμερα

O George Clooney τον Ιούνιο του 1995. / AP Photo / Chris Pizzello
O George Clooney τον Ιούνιο του 1995.
διάσημοι άνδρες Ο George Clooney μια δεκαπενταετία αργότερα. / Invision/AP, File / Grant Pollard
Ο George Clooney μια δεκαπενταετία αργότερα.

Όχι πως τότε δεν ήταν γοητευτικός αυτός ο άνδρας με τα καστανά τα μάτια και το βλέμμα το ζεστό αλλά να, η ωριμότητα και η σοφία που βλέπουμε σήμερα στο πρόσωπό του, τα γκρίζα του μαλλιά και το βλέμμα όχι πια αγόρι αλλά άνδρας μας συγκινεί. Άλλωστε το λέει και το τραγούδι, «Και πόζες όταν παίρνει άντρα ώριμου, τ’ αγόρι μου είναι μούρλια, είναι τρέλα».

Έξτρα κατηγορία και τότε και νυν και αεί

Ο Brad Pitt για πάντα

διάσημοι άνδρες Ο Brad Pitt το 1995. / AP Photo / Clark Jones
Ο Brad Pitt το 1995.

Όποτε και να τον κοιτάξεις το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις σε όλη αυτή την ομορφιά που εκτείνεται από τις τρίχες του κεφαλιού του μέχρι τα μάτια, τη μύτη, το στόμα του Brad Pitt. Και ομορφιά και ταλέντο σε έναν συνδυασμό που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ και σε έναν άντρα που και έπαιξε τον Benjamin Button και τον έπαθε στην πραγματικότητα. Φτου και σκόρδα στον Brad και καλή συνέχεια σε όλες.