ΒΙΒΛΙΑ

Reese Witherspoon: Τα 5 βιβλία που σου προτείνει να διαβάσεις. Και είναι όλα με γυναίκες ηρωίδες

Invision/AP Jordan Strauss

Αν δεν έχεις εντοπίσει ακόμα το book club που έχει δημιουργήσει η γλυκιά Reese Witherspoon, εμείς είμαστε εδώ για να διορθώσουμε αυτήν την παράλειψη.

 

Είναι βιβλιοφάγος η Reese Witherspoon και τρέφει μία βαθιά αγάπη για τα βιβλία που έχουν κεντρικό ρόλο μία γυναίκα. Η λέσχη της λέγεται Hello Sunshine και επιλέγει ένα βιβλίο τον μήνα. Η λίστα της μετρά ήδη 40 βιβλία κι εμείς βρήκαμε 5 βιβλία που μπορείς να βρεις μεταφρασμένα στα ελληνικά. Προτάσεις από γυναίκα προς γυναίκες.

Τα βιβλία που σου προτείνει η Reese Witherspoon

ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
PUBLIC.GR

ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το «Μικρές Φωτιές Παντού» διερευνά το βάρος των μυστικών, τη φύση της τέχνης και της ταυτότητας και την τρομερή δύναμη της μητρότητας, καθώς και τον κίνδυνο που ελλοχεύει στην πεποίθηση πως ακολουθώντας τους κανόνες μπορείς να αποτρέψεις μια συμφορά.

Τρία μονοπάτια ζωής –διανθισμένα με δάκρυα, χαρές και αγωνίες– ενώνονται μοιραία σε μια πορεία δέκα χρόνων με μία και μοναδική κατεύθυνση: την αναζήτηση της ευτυχίας.

ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
PUBLIC.GR

ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Bell/Χαρλένικ Ελλάς
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το βιβλίο που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ελπίδες στις οποίες είμαστε απεγνωσμένα γαντζωμένοι, τα ιδανικά που μπαίνουμε στον πειρασμό να εγκαταλείψουμε και τα τέλεια ψέματα που λέμε στον εαυτό μας.

Οι αφηγήσεις των γυναικών αποκαλύπτουν τις σοκαριστικές λεπτομέρειες του θανάτου μιας νέας γυναίκας και απειλούν να ξεσκεπάσουν ένα σκάνδαλο που πολλοί επιθυμούν να παραμείνει θαμμένο.

Τέσσερις φίλες. Μία υπόσχεση. Κάποια κρύβει την αλήθεια. Ξεκίνησε σαν ένα αθώο παιχνίδι. Μόνο εκείνες γνώριζαν τους κανόνες. Αλλά παύει να είναι παιχνίδι όταν κάποιος… πεθαίνει.