ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ράδιο Αρβύλα: Η πρεμιέρα της εκπομπής και η αντίδραση του Twitter

Instagram.com/radioarvyla_official

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, 8 Νοεμβρίου, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μέσα από τη συχνότητα του ANT1, στην οποία ο Αντώνης Κανάκης και η τηλεοπτική του παρέα επέστρεψαν ύστερα από 3 χρόνια. «Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του», ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Το team των Ράδιο Αρβύλα μπήκε «με το δεξί» στο τηλεοπτικό πλατό το βράδυ της Δευτέρας όπως φάνηκε από την αντίδραση του Twitter. Οι fans περίμεναν με ανυπομονησία αυτήν την τηλεοπτική επιστροφή, κάνοντας – φυσικά – χαμό με τα tweets. Το hashtag της εκπομπής βρίσκεται μέχρι και τη δεδομένη στιγμή στα trends.

Η είσοδος των Ράδιο Αρβύλα στο πλατό ήταν θεαματική. Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Σερβετά, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, τον αγαπημένο του floor manager Κωστάκη και τον cameraman Πασοκτζή, εισέβαλαν στο πλατό φορώντας μαύρα κοστούμια και γυαλιά ηλίου. Υπό τους – σατιρικά διασκευασμένους – στίχους του Get Lucky, οι ίδιοι σχολίασαν «με το καλησπέρα σας» διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Το Twitter έκλαψε στα γέλια με την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν με καυστικό τρόπο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την πανδημία και διάφορα κοινωνικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Φυσικά, τα σκετσάκια της ομάδας δεν έλειψαν από την πρεμιέρα.

Το GNTM, μάλιστα, δεν ξέφυγε από τα δίχτυα των Ράδιο Αρβύλα, με το – εμπνευσμένο από τη φωτογράφιση με άρωμα σαπουνόπερας – σατιρικό βίντεο που ετοίμασαν να κάνει χαμό. Μάλιστα, η viral φράση «πήγες με τον κηπουρό» «λύγισε» από τα γέλια τους χρήστες του Twitter.