ΦΑΓΗΤΟ

Πώς ένα Philly Blue Cheese ανατρέπει την πλοκή μιας μέρας στο γραφείο

Κάθε ιστορία που σέβεται τον εαυτό της, θέλει τουλάχιστον έναν καλό κι έναν κακό. Για χάρη της συγκεκριμένης, κι επειδή εγώ (Μάριον Παλιούρα) γράφω αυτό το κείμενο, στο ρόλο της κακιάς, θα δούμε τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου. Η Μαριλέλλα λοιπόν, παρά το γεγονός ότι το θερμόμετρο παίζει Φουρέιρα και «40 βαθμοί λιώνει το κορμί», είναι κάπως ευαίσθητη με το κρύο και δεν αντέχει τον κλιματισμό που εγώ φροντίζω να ανάβω καθημερινά στο γραφείο, ώστε να μας κρατάω ακμαίες και νέες στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Κάπως έτσι κι αφού το πανωφόρι της δεν εξυπηρετεί πια ικανοποιητικά τον σκοπό του, αποφασίζει να διακόψει τη δουλειά της και να σηκωθεί από το γραφείο της. Με πλησιάζει με βλέμμα σκωπτικό, προκειμένου να μου κάνει παρατήρηση για το ψύχος που επικρατεί στα headquarters του ladylike.gr. Η έκφρασή της όμως μαλακώνει και τα μάτια της χαμογελούν, όταν βλέπει ότι εκείνη τη στιγμή απολαμβάνω το Philly Blue Cheese μου, από τα Goody’s Burger House.

Tίποτα δεν είναι ικανό να διακόψει αυτή την ιερή στιγμή: Ένα αφράτο bun αγκαλιάζει ζεστά το λαχταριστό μπιφτέκι, το οποίο κυλιέται ανάμεσα σε philadelphia, blue cheese, ψητά μανιτάρια, φρέσκια ρόκα, μαγιονέζα και το μίγμα μπαχαρικών chimichurri mix.

 

Too Goody’s to be true δηλαδή και κάπως έτσι η πλοκή ανατρέπεται, αφού ακόμα και «η κακιά της ιστορίας», αλλάζει διάθεση και αντί να με επιπλήξει, λυγίζει και αποφασίζει να με αφήσει να απολαύσω τη στιγμή με το αγαπημένο Goody’s Burger House burger μου.

Και για του λόγου το αληθές, να πέσει το βίντεο.

Όλοι έχουμε συνήθειες που μπορεί να εκνευρίζουν συναδέλφους, φίλους, συντρόφους ή και την οικογένειά μας. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να αλλάξεις το αφήγημα, να ξαναφέρεις το χαμόγελο στα χείλη τους και να τους κάνεις να σε συγχαρούν. Πώς;

"Too Goody's to be true": Πώς ένα Philly Blue Cheese ανατρέπει την πλοκή

Κάνε την «αταξία» σου και στη συνέχεια τρέξε. Όχι για να κρυφτείς, αλλά για να απολαύσεις το δικό σου burger από τα Goody’s Burger House – είναι τόσο καλό που θα ξεχάσουν κάθε σου παράπτωμα. Να πώς τα πιάτα των Goody’s Burger House ανατρέπουν την πλοκή και φέρνουν στο τραπέζι το πραγματικό (γευστικό) ενδιαφέρον.