ΦΥΤΑ

Plant shopping: 5 κάκτοι για mexican vibes στον κήπο σου

iStock

 

Μπορεί οι κάκτοι να ζουν και να βασιλεύουν σε όλη τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική, τις ΗΠΑ, τον νότιο Καναδά, τη Κεντρική και νότια Αφρική και τη μαγευτική Μαδαγασκάρη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εσύ που μένεις εδώ, δεν μπορείς να έχεις τους δικούς σου, στον κήπο σου. Αν είσαι λάτρης της boho διακόσμησης δε, έχεις και έναν παραπάνω λόγο να κάνεις αυτά τα ακανθώδη, αλλά πανέμορφα και επιβλητικά φυτά δικά σου.

Οι ιδιαίτερα ανθεκτικοί κάκτοι αποπνέουν μια μοναδική boho αισθητική μεξικανικής προελεύσεως και για τον λόγο αυτό θα παρατηρήσεις ότι πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση των μεξικάνικων εστιατορίων -και γιατί όχι στη διακόσμηση του κήπου σου. Μεξικό, λοιπόν, ίσως να μην πας στο άμεσο μέλλον, αλλά μπορείς να φέρεις τον μεξικάνικο αέρα στην αυλή σου, επενδύοντας στους παρακάτω κάκτους. Βάλε λίγη τεκίλα στο ποτήρι, Ranchera να παίζει στο background και hasta la vista mi amor!

Plant shopping: 5 κάκτοι για να ζήσεις τα mexican vibes στον κήπο σου

CACTACEAE κάκτος σε γλάστρα
IKEA

CACTACEAE κάκτος σε γλάστρα

Διάμετρος της γλάστρας: 6 εκ. Ύψος του φυτού: 7 εκ.
7,49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μικροί κάκτoι σε διάφορα σχέδια και σε λευκή γλάστρα για έτοιμη διακόσμηση.

Κάκτος
ANTHEMION FLOWERS

Κάκτος

Διαστάσεις: Διάμετρος: 13 εκ. Ύψος: 30-35 εκ.
30,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Κάκτoς τοποθετημένος σε μοντέρνο κεραμικό γλαστράκι με tribal print που θα σε μεταφέρει στο Μεξικό που θα προσθέσει τροπική ομορφιά στον κήπο σου.

Κάκτoς σε εντυπωσιακό, χρυσό μεταλλικό κασπώ που θα κλέψει τις εντυπώσεις στον κήπο σου.

Η φραγκοσυκιά κατάγεται από το Κεντρικό Μεξικό. Eίναι καρποφόρος κάκτος χωρίς κορμό, αποτελούμενος από σαρκώδη τμήματα, που είναι τα φύλλα της ενωμένα μεταξύ τους. Δημιουργεί άμισχα κίτρινα άνθη περιμετρικά των φύλλων της, και καρπούς κίτρινους-ροδοκόκκινους με μικρά αγκάθια. Η ιδανική προσθήκη στον κήπο σου.

Κάκτoς με μεγάλα αγκάθια σε γλάστρα που εντυπωσιάζει με την επιβλητική και «άγρια» ομορφιά του.