ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η παρουσιάστρια που είναι έτοιμη να αναλάβει το “Mega Star” και το δηλώνει

Μπορεί να είχε ακουστεί αρχικά το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη για τη θέση της παρουσιάστριας του Mega Star, ωστόσο άλλο γυναικείο πρόσωπο είναι τελικά έτοιμο να αναλάβει την ιστορική μουσική εκπομπή που επιστρέφει στο Mega. Όπως υποστήριξε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, η νέα παρουσιάστρια του Mega Star κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαίρη Συνατσάκη αρνήθηκε την πρόταση να παρουσιάσει τη μουσική εκπομπή, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Το Mega όμως είναι αποφασισμένο να επαναφέρει το Mega Star και στην περίπτωση της Μαντώς Γαστεράτου οι συζητήσεις προχώρησαν ομαλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου», η Μαντώ Γαστεράτου έχει κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι και απομένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, η εκπομπή ασχολήθηκε εκ νέου με το θέμα καθώς η Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι για να παρουσιάσει το Mega Star.

Οι δηλώσεις της Μαντώς Γαστεράτου μετά την είδηση για την παρουσίαση του Mega Star

«Εγώ την αγαπούσα αυτή την εκπομπή και την αγαπώ. Επιβεβαιώνω ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Αυτό είναι όνειρο να γυρίσω με κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και θα πήγαινα στην δουλειά τρισευτυχισμένη και με πολύ όρεξη», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

To Mega Star κατείχε τον τίτλο της μακροβιότερης ψυχαγωγικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης καθώς διήρκεσε 22 σεζόν. Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβλήθηκε στις 8 Απριλίου του 1990 ενώ το τελευταίο στις 28 Μαΐου του 2011. Από τη θέση της παρουσιάστριας είχαν περάσει η Ρίκα Βαγιάνη, η Ναταλία Γερμανού, η Μπέτυ Μαγγίρα, αλλά και η Κατερίνα Στικούδη μεταξύ άλλων. Η εποχή που το παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού, είναι αυτή που έχει χαρακτεί στη μνήμη των Millenials περισσότερο από κάθε άλλη.

Η Μαντώ Γαστεράτου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση από το μουσικό κανάλι MAD TV. Ήταν το 2013 που ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή “Loca Report” μαζί με τον Ισπανό παρουσιαστή Fran Osete. Αργότερα μετά την αποχώρηση του συμπαρουσιαστή της συνέχισε να παρουσιάζει την εκπομπή στην μεσημεριανή, πλέον, ζώνη του σταθμού. Στη διάρκεια της συνεργασίας της με το MAD TV κάλυπτε την παρουσίαση των backstage μεγάλων διοργανώσεων του σταθμού όπως το Mad Video Music Awards και του MadWalk – The Fashion Music Project.