ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: Οι 5 (διάσημοι) σκύλοι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Instagram.com/itsdougthepug

Η Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται κάθε χρόνο την 26η Αυγούστου. Είναι μία ημέρα αφιερωμένη στον τετράποδο σύντροφό μας τις τελευταίες χιλιετίες της παρουσίας μας σε αυτό τον πλανήτη. Ένας σκύλος μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος μας, ο συνεργάτης μας, ο προστάτης και ο δάσκαλός μας και σίγουρα μπορεί να μας κάνει να χαμογελάμε ανά πάσα στιγμή. Το Instagram και οι διάσημοι σκύλοι που θριαμβεύουν σε αυτό, είναι μία πολύ απλή απόδειξη.

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου είπαμε να σου συστήσουμε τους σκύλους του Instagram και να κλείσουμε αυτή την Παρασκευή με το απαραίτητο κέφι μέσα από τις τρισχαριτωμένες τους αναρτήσεις. Αυτοί είναι 5 διάσημοι σκύλοι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram γιατί σου δίνουν κάθε μέρα λόγους να χαμογελάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard, έρευνα βρήκε ότι το 97% των ανθρώπων που έχουν κατοικίδια, βρίσκουν ότι τα ζωάκια τους τους φτιάχνουν τη διάθεση όταν είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Το 75% βρίσκει ότι τα κατοικίδια τονώνουν την σωματική, αλλά και την πνευματική του υγεία. Αυτοί, λοιπόν, είναι μερικοί από τους πιο διάσημους σκύλους των social media που εγγυημένα θα φτιάξουν και το δικό σου κέφι.

Διάσημοι σκύλοι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Jiffpom – 9.6 εκατομμύρια followers

O Jiffpom είναι ένα 12χρονο Pomeranian που ζει στο Los Angeles. Είναι ο σκύλος με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και μάλιστα έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness για τους followers του στα social media και την ικανότητά του να περπατά με δύο πόδια. Ανάμεσα στους διάσημους fan του είναι η Katy Perry και η Ariana Grande.

Doug the Pug – 3,7 εκατομμύρια followers

Ο Doug είναι ένα σκυλάκι ράτσας Pug, όπως προδίδει και το όνομα του λογαριασμού του. Είναι νικητής δύο βραβείων People’s Choice Animal Star και είναι ένας μικρός σκύλος με μεγάλη καρδιά και με μία γλώσσα η οποία συνήθως έχει τη δική της προσωπικότητα και εμφανίζεται στις φωτογραφίες του.

Στο feed του θα δεις φωτογραφίες του με διάφορες στολές και τις καλύτερες του στιγμές με τους ιδιοκτήτες του. Η μεγάλη καρδιά του Doug φαίνεται στο γεγονός ότι στο όνομά του έχει ιδρυθεί φιλανθρωπικός οργανισμός για την υποστήριξη παιδιών με καρκίνο και άλλες σοβαρές παθήσεις.

 

Maru – 2,4 εκατομμύρια followers

O Maru θα «λιώσει» την καρδιά σου με το χαμόγελό του. Ζει και εργάζεται στην Ιαπωνία, αλλά έχει φίλους σε όλο τον πλανήτη. Έχει το δικό του κατάστημα όπου πουλά από κάλτσες μέχρι πιάτα για σούσι με την επωνυμία του, ενώ κάθε πρωί και βράδυ χαιρετά τους ακόλουθούς του με υπέροχες φωτογραφίες του. Αυτό το Shiba Inu σκυλάκι είναι fan της συνέπειας.

Karamelka- 2,1 εκατομμύρια followers

Γεννημένη στη Ρωσία και μεγαλωμένη στη Βρετανία, η Karamelka, το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί στον λογαριασμό Bulldog Blogger έχει το δικό του εκκεντρικό στιλ το οποίο εκφράζεται μέσα από τις πιο ευφάνταστες στολές.

Tuna – 2 εκατομμύρια followers

O Tuna που προέκυψε από διασταύρωση Chihuahua και Dachshund είναι ένα σκυλάκι που μοιάζει μονίμως αγχωμένο. Η μοναδική του εμφάνιση και το χαμόγελο που μοιάζει με αυτό του Chandler στα φιλαράκια κάθε φορά που πόζαρε για φωτογραφίες έχει κερδίσει την καρδιά 2 εκατομμυρίων followers και καθόλου άδικα. Όπως λέει και η περιγραφή του στο Instagram «Αν χρειάζεσαι λίγη χαρά και γέλιο έχεις έρθει στο σωστό μέρος». Πάτα το follow, λοιπόν.