ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παγιδευμένοι: Το trailer (και ο έρωτας) που έκανε το Twitter να τρελαθεί

ΑΝΤ1

To Twitter γίνεται συχνά η αφορμή για να μάθει κανείς νέες λέξεις. Λέξεις όπως το σιπάρω ή σιπ που θα βρεις συχνά να γράφεται μαζί με hashtags που αφορούν ελληνικές σειρές και ζευγάρια που οι τηλεθεατές θα ήθελαν να δουν μαζί. Το σιπάρω, λοιπόν, βγαίνει από το ship και στην urban διάλεκτο σημαίνει δύο πρόσωπα που θα ήθελες να δεις μαζί. Στην περίπτωση της σειράς Παγιδευμένοι, το Twitter ζει το απόλυτο ship κάθε φορά που κοιτάζει τους πρωταγωνιστές της αστυνομικής σειράς του ANT1, Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, ή αλλιώς τον Δημήτρη και την Άννα.

Ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, προβλήθηκε τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου. Σε αυτό, οι εξελίξεις ήταν όπως πάντα γρήγορες και οι ήρωες που το Twitter αποκάλεσε «είδωλα», πολλοί. Η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού μοιράζεται ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, τον αστυνόμο Ανδρέα, που υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης, ενώ ένα μέρος της καρδιά του κοινού κατέκτησε στο επεισόδιο της Δευτέρας και ο εισαγγελέας Μαυρίδης (Κίμων Κουρής).

Ο εισαγγελέας Μαυρίδης ένωσε τις δυνάμεις του με το πρωταγωνιστικό δίδυμο κι όλοι μαζί προσπαθούν να κρατήσουν τον ένοχο της δολοφονίας της Μυρτώς Ροδίτη, δηλαδή τον Άγγελο, στο κρατητήριο. Ο τελευταίος έχει κατηγορήσει τον πατέρα του, για τη δολοφονία, έχοντας εξασφαλίσει και τη βοήθεια της μητέρας του. Ο εισαγγελέας Μαυρίδης είναι αυτός που μπορεί να δώσει άλλοθι στον πατέρα του ενόχου, ωστόσο, όπως όλοι σε αυτή τη σειρά είναι Παγιδευμένοι στα μυστικά τους, έτσι είναι κι αυτός.

Ήταν οι σκηνές όπου ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έρχονται λίγο πιο κοντά, δείχνουν να ζηλεύουν ο ένας τον άλλο ή πιάνονται από το χέρι, αυτές που κάνουν το Twitter να «αλαλάζει» σε κάθε επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι.

Αυτό όμως που έκανε το hashtag της σειράς να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trends του ελληνικού Twitter ήταν το trailer του επόμενου επεισοδίου.

Σε αυτό ακούμε τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να λέει «Φοβάμαι πως στο τέλος θα σας ερωτευτώ» και βλέπουμε την ίδια και τον Μιχάλη Λεβαντογιάννη, δηλαδή την Άννα και τον Δημήτρη της σειράς, να έρχονται πιο κοντά από ποτέ και να ανταλλάζουν το πρώτο τους φιλί. Η υπόνοια αυτού του πρώτου φιλιού του πρωταγωνιστικού διδύμου της σειράς, ήταν που έκανε το Twitter να πανηγυρίσει.

Η σειρά προβάλλεται εδώ και καιρό και το ρομαντικό στοιχείο της σχέσης μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών χρειάστηκε να περιμένει αρκετά μπροστά στο μυστήριο που κάλυπτε τον φόνο με τον οποίο ξεκίνησε η σειρά. Κι ενώ τα μυστήρια ποτέ δεν εξαφανίζονται τελείως, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα και για λίγο ρομαντισμό. Δεν ξέρω για σένα, πάντως το Twitter ανυπομονεί κι αυτό θα διαπιστώσεις από τα παρακάτω tweets.