ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παγιδευμένοι: Οι πρωταγωνιστές «αποχαιρετούν» τους τηλεθεατές με ένα ανατρεπτικό βίντεο

ΑΝΤ1

Όχι, όχι, μην άγχεστε. Οι Παγιδευμένοι που τόσο έχουμε αγαπήσει δεν λένε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν». Εκ των πραγμάτων πρέπει να κάνουν μια διακοπή, ώστε να προβληθεί το Μουντιάλ, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΤ1.

Έτσι, μετά τον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους Ράδιο Αρβύλα σειρά έχουν οι Παγιδευμένοι να κάνουν μια μικρή παύση.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα ανατρεπτικό βίντεο «αποχαιρέτησαν» τους τηλεθεατές για να δώσουν σκυτάλη στους αγώνες. Πάσα στο βίντεο.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Έγινε κάτι σοβαρό. Πού πάτε;»

Πέτρος Λαγούτης: «Πρέπει να φύγουμε».

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Έχει μουντιάλ».

Οι Παγιδευμένοι δίνουν πασούλα στο Μουντιάλ

«Τι κι αν φεύγουμε για λίγο; Μένετε πάντα παγιδευμένοι στις καρδιές μας», αναφέρει η λεζάντα του ποστ για το προσωρινό αντίο.

Ο Πέτρος Λαγούτης για την προσωρινή διακοπή

Οι Παγιδευμένοι θα επιστρέψουν στις οθόνες μας με τη νέα χρονιά για το γούρι. Ο Πέτρος Λαγούτης, καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού είχε δηλώσει:

«Θα σιγοψήσουμε για λίγο τους θαυμαστές της σειράς. Αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά κι εγώ το βρίσκω ξενέρωτο να δούμε ένα Μουντιάλ τον χειμώνα. Θα γυρίσουμε και κάποια επεισόδια ενδιάμεσα για να μην “τρέχουμε”».

Η (με κεφαλαίο) σκηνή του τελευταίου επεισοδίου

Και μετά από αυτό, πάμε Μουντιάλ. «Και πρέπει να περιμένουμε δύο μήνες; Όντως τώρα;», ένα από τα πάρα πολλά σχόλια που γράφτηκαν μετά από αυτή τη σκηνή.