CELEBRITIES

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με δυο φωτογραφίες του στο Instagram το γκρεμίζει και το ξαναχτίζει

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας νέος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Από τη 10η εντολή όπου έγινε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015, ήρθε το «Μάλιστα Σεφ», τα «Δίδυμα Φεγγάρια» και το «Τατουάζ» πέρασε στον «Έρωτα Μετά» και από εκεί στη νέα σειρά του Alpha «Αγγελική», όπου από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έγινε viral με τη σκηνή στην οποία πλένεται με ένα λάστιχο στον κήπο. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγινε ο νέος «έρωτας» του κοινού και όχι άδικα.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου του 1986. Με πρόχειρα μαθηματικά σε ενημερώνω ότι είναι 34 ετών. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο marketing και αφού τις ολοκλήρωσε άρχισε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία. Στα 22 του τον κέρδισε η υποκριτική, καθώς γράφτηκε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

«Ο λόγος που άλλαξα δουλειά; Στα 22 μου, τότε που εργαζόμουν σε ιδιωτικές εταιρίες, έβγαζα καλά λεφτά, και δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ήμουν στα τηλέφωνα με κανάλια, με ανθρώπους πίσω από προϊόντα. Ένας λόγος που το σταμάτησα αυτό ήταν ότι ήθελα να έχω προσωπικό χρόνο για μένα», είχε πει στο περιοδικό Omikron.

Πάντα του άρεσε το θέατρο αλλά η συστολή του ήταν μεγάλη. Ωστόσο με τα χρόνια κατάφερε να μην είναι τόσο νευρικός και ντροπαλός πριν ανέβει στη σκηνή. Πάντως σίγουρα έχει γίνει ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού και των fan της «Αγγελικής» χάρη σε αυτήν τη σκηνή.

Στην σειρά «Αγγελική» υποδύεται το Μιχάλη Ζάχο, ο οποίος είναι ο έμπιστος υπάλληλος της οικογένειας Αργυρού, καθώς έχει τη γενική επιστασία του ιπποφορβείου.

Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram του

Ο ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε δύο καλλιτεχνικές φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο Instagram προκαλώντας έναν νέο γύρο σχολίων για τη γοητεία του. Σχεδόν 27 χιλιάδες like μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώθηκαν κάτω από την ανάρτησή του που τον δείχνει ημίγυμνο στη σκιά με το μόνο φως να πέφτει στο πρόσωπό του. Τα μάτια μας γέμισαν για μία ακόμα φορά καρδούλες κάτι που μάλλον δεν θα αποφύγεις ούτε εσύ, μόλις δεις την ανάρτησή του.

«Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο. Προσπαθώ για το πρώτο. Αν πιάσω πάντως τον εαυτό μου να χάνει τα όποια καλά του στοιχεία και αυτό να οφείλεται στο άτομο που έχω απέναντί μου, φεύγω. Το να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια – νομίζω πως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη τού να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή την περίοδο της ζωής μου», είχε πει για την προσωπική του ζωή στην ίδια συνέντευξη ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν.