ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όλες οι γυναίκες του Maestro έχουν ψυχολογικά εξαιτίας των ανδρών

@amaliakovaiou

Όλοι έχουν ψυχολογικά στη 2η σεζόν του Maestro. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει ότι πρέπει να κάτσουμε στον καναπέ ενός ψυχολόγου και να μιλήσουμε για τα τραύματά μας και να πούμε την αλήθεια για τις επιλογές μας. Μπας και αποδεχθούμε τον εαυτό μας και κάνουμε την ελληνική κοινωνία καλύτερη.

Είδα τα 6 επεισόδια του Maestro μέσα σε ένα ΣΚ και δεν θα κάνω κανένα spoiler. Θα πω μόνο ότι ήταν καλύτερη από την πρώτη σεζόν και ότι οι haters του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βιάστηκαν να κράξουν. Το Maestro είναι σίγουρα σύγχρονο, είναι ο καθρέφτης όλης της κοινωνίας μας (της φιλελεύθερης και της συντηρητικής) και δείχνει την Αθήνα που ξεχάσαμε να αγαπάμε. Αυτοί είναι οι 6 γυναικείοι χαρακτήρες της σειράς που θέλουν θεραπεία. Εξαιτίας των ανδρών. 

Χάρις Αλεξίου

Μπισκότα κάνναβης, ghosting από τον Κώστα Μπερικόπουλο, παρεάκι καλύτερο από το δικό σου στην Κέρκυρα μαζί με την Καβογιάννη. Είναι το mood που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση. Και μόνο που την κοιτάω, λιώνω. Είναι η γιαγιά που θα ήθελες να έχεις, δεν ξέρω αν είναι η μαμά που θα ήθελες να έχεις. Θέλει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το γεγονός ότι συμβιβάστηκε σε έναν γάμο που δεν ήθελε και για να καταφέρει να φτιάξει τη σχέση της με την κόρη της. 

Μαρία Καβογιάννη

Αυτή η γυναίκα είναι ένα ποίημα. Καθηλωτική. Ο τρόπος που επιλέγει να ξεπλύνει τα μαύρα χρήματα του Χαράλαμπου είναι συγκινητικός. Είναι speechless η ερμηνεία της. Είναι η ιδανική μαμά και έχει τον πιο πολιτικό λόγο στη σειρά. Είναι μια κακοποιημένη γυναίκα της ελληνικής κοινωνίας. Κάνει ψυχοθεραπεία γιατί ο σύζυγός της την έσπαγε στο ξύλο και την έκανε να ντρέπεται να κυκλοφορεί με τους μώλωπες.

@ladylikegr Πέμπτη και έχει Maestro. Η @Zoe Dimitriou κάθεται στον καναπέ και μας αναλύει τους καλύτερους γυναικείους ρόλους της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. #nospoilersplease Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου Παπακαλιατική γυναίκα; Σε περιμένουμε στα σχόλια. 📽️ Ιωάννα Σπανού #fyp #foryoupage #foryou #LadyLike #maestro #tv #series #watchlist #παπακαλιατης #ηζωηστονκαναπε ♬ πρωτότυπος ήχος – LadyLike

Είναι η απόδειξη ότι όλοι ξέρουν ότι μια γυναίκα κακοποιείται και κανείς δεν κάνει τίποτα για να την βοηθήσει μέσα στην απόγνωση και την απελπισία της. Δεν μπορούν να φύγουν εύκολα οι γυναίκες από τον κακοποιητή τους.

Οι μητέρες του Maestro είναι τρωτές, ευάλωτες και με ψυχολογικά. Αλλά, οι γυναίκες του Maestro συνασπίζονται. Και αγκαλιάζοντας η μία την άλλη, κι όλα τα ελαττώματά τους, θα καταφέρουν να επουλώσουν τα τραύματά τους. 

Στεφανία Γουλιώτη

Μάνα με επιλόχειο, σύζυγος που δεν την αγαπάει ο άντρας της, κόρη που ουρλιάζει για την πατρική στοργή. Πραγματικά την λυπάσαι, ειδικά εκεί που ουρλιάζει στο κέντρο της Αθήνας. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Μια γυναίκα που θέλει τόσο πολύ να είναι ευτυχισμένη και κάνει τα πάντα για να μην είναι. Μακάρι να δώσει κι άλλα 200€ στην ψυχαναλύτριά της. Και να αγαπήσει τον εαυτό της.

Κλέλια Ανδριολάτου

Maestro season 2

Δεν θα αρνηθώ ότι είμαι επιφανειακός άνθρωπος, θέλω τα ρούχα της. Σίγουρα δεν θέλω το γούστο της στους άντρες. Είναι ένα τρομερά τραυματισμένο κορίτσι που την έχει εγκαταλείψει ο πρώτος άνδρας που αγάπησε και τώρα δέχεται να είναι με τον τυπικό λάθος γκόμενο, τον Mister Red Flags. Δεν έχει ανακαλύψει ακόμη ποια είναι ως ενήλικη γυναίκα. 

Μαρίσα Τριανταφυλλίδου

Μια γυναίκα που κρύβει μυστικά και χαπακωνόταν για να μην πει την αλήθεια της. Στη 2η σεζόν έρχεται αντιμέτωπη με τις επιθυμίες, τις υποχρεώσεις της και την πραγματικότητα. Ποια θέλει να είναι; Αυτή είναι η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου. Ως μαμά της Κλέλιας και του Αντώνη στο Maestro, δεν τα πάει καλά. Δεν τα πάει καλά κι ως ερωμένη του Μιχάλη.

Κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν. Μάλλον στα επόμενα 4 επεισόδια που μας χρωστάει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τόνια Μαράκη 

Η Γιάννα επιλέγει να είναι χαζοχαρούμενη για να είναι η ζωή της πιο εύκολη. Ξέρει ότι η πατριαρχία σε θέλει μέσα σε καλούπια και μπαίνει στο πιο ανώδυνο. Συμβιβάζεται για να ζήσει τη ζωή μακριά από τους γονείς της.

Για να ξεφύγει από το σπίτι της, επιλέγει τον Σπύρο που είναι ο πιο αβοήθητος από όλους τους χαρακτήρες του Maestro. Αυτή η γυναίκα κι αν θέλει ψυχοθεραπεία για να χτίσει την αυτοπεποίθηση να σταθεί στα πόδια της μόνη της. Χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν άνδρα στο πλευρό της