ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Spice Girls μοιράστηκαν παλιό ακυκλοφόρητο τραγούδι με αφορμή τα 25 χρόνια του “Wannabe”

Getty Images Tim Roney

25 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά το “Wannabe” και αυτό το γεγονός δεν με έκανε καθόλου να νιώσω πολύ μεγάλη.

Σαν τώρα θυμάμαι τις χορογραφίες που σκαρώναμε στα τέλη του Δημοτικού, πάντα με μουσική υπόκρουση τις Spice Girls. Το γυναικείο συγκρότημα που χαράχτηκε για πάντα στις καρδιές μας και τώρα το γιορτάζει με ένα single που αποτελείται από το demo, το original τραγούδι και ένα remix. Την έκπληξη όμως κάνει η πρώτη μετάδοση τραγουδιού που δεν ξέραμε ότι είχε ηχογραφηθεί.

Το ακυκλοφόρητο κομμάτι των Spice Girls

Το “Feed Your Love” είναι μία R&B μπαλάντα που προοριζόταν για το album “Spice” που κυκλοφόρησε το 1996. Είχε γραφτεί από τις ίδες τις Spice Girls, τον Matt Rowe και τον Richard “Biff” Stanard. Ο λόγος που δεν κυκλοφόρησε είναι επειδή κρίθηκε αρκετά τολμηρό για το εφηβικό κοινό όπου και απευθυνόταν. Αλλά τώρα μπορούμε να το ακούσουμε, εμείς που είμαστε εκείνοι οι έφηβοι. Το single θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο αλλά και σε κασέτα μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Τα κορίτσια το γιορτάζουν στο Instagram

Οι Geri Halliwell και Emma Bunton ξέθαψαν φωτογραφίες από το χρονοντούλαπο, με αφορμή τα 25 χρόνια από το 1ο τους τραγούδι, το “Wannabe”. Η Mel B πάντως μας υποσχέθηκε ότι έρχονται και άλλες αντίστοιχες στιγμές από την μπάντα της εφηβείας μας, ενώ οι περισσότερες θα ήθελαν να κάνουν νέες περιοδείες, από τις οποίες έλειπε η Victoria Beckham. Μέχρι τότε, απολαμβάνουμε τις παλιές επιτυχίες των Spice Girls και συνεχίζουμε να χορεύουμε με αυτές στα πάρτι.