ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Ράδιο Αρβύλα έρχονται στον ΑΝΤ1 την ώρα του Εκατομμυριούχου

ΑΝΤ1

Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, πολλά ακούστηκαν για πιθανή μεταγραφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο Open. Ο ΑΝΤ1, είναι γνωστό, πως τους πιστεύει πολύ και το απέδειξε με το να τους κρατήσει και να τους δώσει την ώρα που μέχρι πρότινος «ανήκε» στον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου στις 20:00. Σαν πολύ νωρίς δεν ξεκινούν; Καλά τα λες. Η απόφαση αυτή είναι απόρροια του Μουντιάλ του οποίου τα δικαιώματα έχει ο ΑΝΤ1.

Προτιμήθηκε να κάνουν πρεμιέρα νωρίτερα, να γίνει ένα διάλειμμα για το Μουντιάλ και να επιστρέψουν, παρά να κάνουν πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ράδιο Αρβύλα – Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Τα βλέπουμε διπλά

Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1
ΑΝΤ1

Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

Και με αυτό το 20:00 τι συμβαίνει; Τι να συμβαίνει; Τόμπολα και πονοκέφαλος για τους ιθύνοντες που από τη μία, είχαν να διαχειριστούν τον όρο των Αρβύλα για προβολή στη συγκεκριμένη ώρα και από την άλλη, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αλλά και τη δυσαρέσκεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Εκατομμυριούχο να μετακινηθεί στο σαββατοκύριακο και να αυξηθεί και το ποσό που μπορεί να διεκδικήσουν οι παίκτες από τις 100.000 στις 300.000.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, όμως αν τα βάλεις κάτω, τις καθημερινές -με τα έως τώρα δεδομένα- δεν υπάρχει χώρος για τον Εκατομμυριούχο.

Θα ήταν και άδικο να μετακινηθεί σε μια ζώνη που ήδη έχει «χτιστεί» από τον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα με τη φόρα που έχει πάρει τη φετινή σεζόν.

Εν αναμονή της απάντησης του 1 εκατομμυρίου.