ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι playlists της Zara Home στο Spotify θα σου φτιάξουν εγγυημένα τη διάθεση

Unsplash

Αν και για σένα η μουσική είναι η καλύτερη παρέα που μπορείς να φανταστείς, η Zara Home φτιάχνει την πιο όμορφη λίστα στο Spotify. Ειδικά σχεδιασμένη για να την ακούς στο σπίτι σου.

Συνεχίζουμε να #ΜένουμεΣπίτι και να ψάχνουμε τρόπους να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Εκτός από τις online live συναυλίες και τις μουσικές που μοιράζονται μαζί μας οι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, το Spotify αποτελεί μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της νέας ζωής μας. Ας το παραδεχτούμε. Κατά την περίοδο της καραντίνας, όλοι έχουμε ένα κοινό. Είτε είσαι στο σπίτι με τους αγαπημένους σου, είτε είσαι εντελώς μόνη σου, η σταθερή συντροφιά σου είναι μία. Η μουσική. Για αυτό η Zara Home προνοεί και φτιάχνει 3 λίστες στο Spotify. Εμπνευσμένες από κάθε χώρο του σπιτιού.

Τραγούδια για χαλάρωση στο υπνοδωμάτιο, για να μαγειρεύεις στην κουζίνα με τα πιο χορευτικά κομμάτια ή να ταξιδέψεις με μουσικές από τον κόσμο στο σαλόνι σου. Σε κάθε περίπτωση το κανάλι της Zara Home στο Spotify θα σού φτιάξει τη διάθεση και θα δώσει ρυθμό στην καθημερινότητά σου. Συνολικά, στο κανάλι της Zara home στο Spotify θα βρεις 89 τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά στιλ και ακούσματα. Ό,τι πρέπει για να χαλαρώσουμε και γιατί όχι, να χορέψουμε.

Στην κουζίνα με τη λίστα Spotify της Zara Home

“I like it like that”, “Solita” και άλλα 27 τραγούδια για να ακούς ενώ μαγειρεύεις. Και κάπως έτσι η μέρα γίνεται καλύτερη. Κάνε κλικ και άκου. Ναι θα χορέψεις. Μακράν η αγαπημένη μας.

Στο υπνοδωμάτιο

Θα σε χαλαρώσει σίγουρα. Και θα σε κάνει να ονειρευτείς. Σίγουρα έχεις τη δική σου λίστα στο Spotify. Αλλά μία νέα playlist με 28 τραγούδια είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Στο καθιστικό

Ναι, η Zara Home έχει μερικά από τα πιο όμορφα διακοσμητικά για το σαλόνι σου. Τώρα ενισχύει την καλή σου διάθεση και με μερικά τραγούδια. 32 πιο σύγχρονες, αλλά και κλασικά αγαπημένες επιλογές σε μία λίστα που θα δώσουν ρυθμό στις ημέρες σου. Και θα σε ταξιδέψουν.