ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Oι McCallisters λείπουν. Εσύ έχεις την ευκαιρία να μείνεις «Μόνη στο σπίτι» τους για ένα βράδυ

Sarah Crowely/AIRBNB/MEGA/VISUALHELLAS.GR

Χριστούγεννα ξεκάθαρα σημαίνουν «Μόνος στο σπίτι». Η ταινία αυτή καθιέρωσε τον Macaulay Culkin ως παιδί – θαύμα ηθοποιό στα μάτια μας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σχεδόν να αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι είναι πλέον όχι μόνο ενήλικος, αλλά και πατέρας. Επίσης, είναι η ταινία που θα δεις σίγουρα να παίζει σε κάποιο κανάλι περνώντας από το στολισμένο για τα Χριστούγεννα σαλόνι σου. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δεις και να ζήσεις το σπίτι του «Μόνος στο σπίτι» από κοντά.

Το Airbnb έχει μία πολύ δελεαστική πρόταση για σένα αν είσαι fan του «Μόνος στο σπίτι» ή αν σε ξέχασε κάπου η οικογένεια σου αυτές τις γιορτές, όπως έκαναν οι McCallisters με το καημένο το μικρό παιδί τους στην ταινία. Οι McCallisters όπως φαίνεται λείπουν και πάλι από το σπίτι και για μία νύχτα, αυτό μπορεί να φιλοξενήσει όχι ένα αλλά τέσσερα άτομα, που θα διασκεδάσουν φτιάχνοντας παγίδες κι απολαμβάνοντας κάθε υπέροχη γωνία του.

Στην περιοχή της Winnetka του Illinois των ΗΠΑ βρίσκεται το σπίτι, όπου γυρίστηκε η ταινία «Μόνος στο Σπίτι». Κι αυτό καταχωρήθηκε προς ενοικίαση για μία βραδιά και μόνο στο Airbnb. Σύμφωνα με την αγγελία στην πλατφόρμα ενοικίασης την καταχώρηση έκανε ο μεγαλύτερος «γιος» της οικογένειας McCallister, ο Buzz.

Η αγγελία για το σπίτι του «Μόνος στο σπίτι» είναι λες και σε βάζει κατευθείαν στο σκηνικό της ταινίας

«Πολλά Χριστούγεννα πριν οι McCallisters πήγαμε στο Παρίσι – οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον. Αν και είμαστε μεγαλύτεροι και πιο σοφοί πλέον (εγώ ακόμα έχω αποκτήσει τη δική μου εταιρεία security), δεν είμαστε ποτέ πολύ μεγάλοι για χριστουγεννιάτικες πλάκες. Οπότε, όσο λείπουμε για διακοπές (όλοι μας αυτή τη φορά), προσκαλώ μία ομάδα σκανταλιάρηδων να αφήσουν τον 8χρονο εαυτό τους να τρέξει ελεύθερα στο παιδικό μου σπίτι στις 12 Δεκεμβρίου», γράφει ο Buzz στην αγγελία του.

Μόνος στο σπίτι Ο Buzz και οι άλλοι McCallister σε φωτογραφίες στο σπίτι της ταινίας «Μόνος στο σπίτι». / Sarah Crowely/AIRBNB/MEGA/VISUALHELLAS.GR
Ο Buzz και οι άλλοι McCallister σε φωτογραφίες στο σπίτι της ταινίας «Μόνος στο σπίτι».

Και δεν θα βρεθεί κανείς απλά στο σπίτι όπου γυρίστηκε η ταινία «Μόνος στο Σπίτι», αλλά θα απολαύσει τον τέλειο χριστουγεννιάτικο στολισμό του, ένα γεύμα Macaroni & Cheese που έχει αφήσει για τους φιλοξενούμενούς του ο Buzz, αλλά και την καλή παρέα της κατοικίδιας αράχνης ταραντούλα του, του Axl. Σαν να μπαίνεις ακριβώς στην ταινία δηλαδή.

Μόνος στο σπίτι Το τέλεια στολισμένο σαλόνι. / Sarah Crowely/AIRBNB/MEGA/VISUALHELLAS.GR

Το τέλεια στολισμένο σαλόνι.

Η σκάλα που έγινε κι αυτή πεδίο μάχης με τους ληστές στην ταινία. / Sarah Crowely/AIRBNB/MEGA/VISUALHELLAS.GR
Η σκάλα που έγινε κι αυτή πεδίο μάχης με τους ληστές στην ταινία.

Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν στο σπίτι του «Μόνος στο Σπίτι» τη νέα ταινία του franchise “Home Sweet Home Alone” στην Disney +. Ούτε να ήταν σπίτι της ταινίας Inception δηλαδή.

Μπορεί να μοιάζει με έπαυλη, αλλά είναι μικρότερο απ’ όσο νόμιζες

Πάντως το σπίτι, μπορεί να μοιάζει με έπαυλη εξωτερικά, αλλά έχει μόνο 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο κι 1 WC, πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς στο καλό χωρούσε εκεί μέσα ολόκληρη η πολυπληθής οικογένεια McCallister.

Στην περίπτωση που νιώθεις αρκετά τυχερή κι έτοιμη για ένα υπερατλαντικό ταξίδι μόνο και μόνο για να αναβιώσεις τις σκηνές της ταινίας που σημάδεψαν τα παιδικά σου χρόνια εκεί όπου γυρίστηκαν μπορείς να κάνεις την προσφορά σου για να μείνεις στον κινηματογραφικό παράδεισο των Χριστουγέννων εδώ από τις 7 Δεκεμβρίου. Και να ελπίζεις ότι, αν τα καταφέρεις, ο Macaulay Culkin θα είναι κάπου κρυμμένος μέσα σε αυτό.