ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Χάρης Ρώμας αποχαιρέτησε οριστικά το «Καφέ της Χαράς» κι ετοιμάζεται να αλλάξει κανάλι

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Το διάσημο Κολοκοτρωνίτσι πέρασε από την Πέμπτη 6 Μαΐου στην ιστορία, καθώς το «Καφέ της Χαράς» 18 χρόνια μετά το πρώτο του επεισόδιο, μια δεκαετή και βάλε απουσία, και μετά την επιστροφή του με τη μορφή sequel, έριξε τους τίτλους του τέλους του. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά ολοκλήρωσαν τις ιστορίες των πρωταγωνιστών τους κι είναι έτοιμοι για το νέο τηλεοπτικό βήμα τους.

Ο Περίανδος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα, που τους υποδύθηκαν ο Χάρης Ρώμας και η Ρένια Λουιζίδου μετά από αρκετά επεισόδια όπου το μίσος μεταξύ τους εναλλασόταν στην απόλυτη αγάπη και τούμπαλιν κατέληξαν μαζί, ενώ τα παιδιά τους, ο Μάνος και η Βάλια επίσης κατέληξαν ζευγάρι. Το «Καφέ της Χαράς» έκανε τον μεγάλο του κύκλο στην καρδιά και την οθόνη μας και έριξε αυλαία οριστικά.

Ο Χάρης Ρώμας αποχαιρέτησε τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» με μία συγκινητική ανάρτηση

Το δικό του «αντίο» στη σειρά είπε και ο Χάρης Ρώμας με μία ανάρτησή του στο Instagram. ««Τι μένει λοιπόν πίσω; Τα συναισθήματα που δημιούργησε η δουλειά μας στους φίλους-θεατές, έτσι όπως μας τα εκφράζουν και μας τα μεταφέρουν. Συναισθήματα άνωσης, ανάτασης, συγκίνησης, εκτόνωσης και χαράς. Μένουν ακόμη οι δυνατοί δεσμοί που δημιουργήσαμε μεταξύ μας οι συμμετέχοντες. Δεσμοί αναντικατάστατοι σίγουρα», σημείωσε ο ηθοποιός που μαζί με την Άννα Χατζησοφιά δημιούργησε τη σειρά.

«Μένουν οι δυνατές αναμνήσεις. Υπάρχει περίπτωση, κάποιος από εμάς, όταν πίνει το καφεδάκι του από εδώ και πέρα να μην φέρει στο νου τον ωραιότερο καφέ της ζωής του; Σας αγαπώ αδέλφια Κολοκοτρωνιτσιώτες. Τραβάτε μπροστά. Θα τα ξαναπούμε στον δρόμο», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Την επομένη της προβολής του τελευταίου επεισοδίου του «Καφέ της Χαράς», ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την ολοκλήρωση της σειράς αλλά και τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια στο Πρωινό. ««Πράγματι χθες τέλειωσε το Καφέ που είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και της ζωής πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτό. Είναι μια σειρά που έξανε αυτό το comeback με το sequel που κατάφερε να περάσει στον κόσμο. Έχουν αλλάξει οι εποχές και τα νούμερα δεν είναι τα ίδια. Το έκανε το “Καφέ” παλικαρίσια. Μας γράφουν να το συνεχίζουμε και μας στέλνουν και ιδέες, αλλά εγώ έβαλα τελεία. Είχαμε κάνει και μια συζήτηση αν θα μπορούσε να κάνει και έναν μικρό κύκλο του χρόνου, μέχρι τα Χριστούγεννα με 13 επεισόδια», σημειώσε ο Χάρης Ρώμας.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη για τη νέα του σειρά που ετοιμάζει αυτή την περίοδο. «Τώρα θα κάνω μια άλλη σειρά. Όχι στον ΑΝΤ1. Στο Mega ίσως, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη. Συναισθηματικά ανήκω στον ΑΝΤ1 και μόνο, είμαι παιδί του ΑΝΤ1. Είναι η συγκυρία τέτοια που δε μπορέσαμε να το εντάξουμε στο υπάρχον πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Έτσι και αλλιώς δε θα βγει αμέσως. Εγώ και η Άννα γράφουμε αργά. Μας φώναξαν ο Alpha και το Mega για τη νέα σειρά. Δεν αισθάνομαι κανένα κλείσιμο με τον ΑΝΤ1. Αισθάνομαι μόνο ότι έκλεισε το Καφέ της Χαράς και ο κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που μένει από το Καφέ είναι αυτή η σχέση που έχω με αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί αγάπης που είναι αληθινοί. Τους αγαπώ και θα τους αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μου», σημείωσε ο σεναριογράφος και ηθοποιός.