ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο The Weeknd θα κάνει συναυλία στο TikTok για καλό σκοπό. Ετοιμάσου για νέο challenge

Invision/AP Richard Shotwell

Εάν έχεις λογαριασμό στο TikTok, θα ξέρεις ήδη ότι ο The Weeknd είναι ο βασιλιάς της εφαρμογής (μουσικά μιλώντας). Το hit της χρονιάς “Blinding Lights” έχει ήδη γίνει TikTok χορογραφία και υπάρχουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο βίντεο με το #BlindingLightsChallenge.

O “The Weeknd” δεν είναι ένας ακόμη καλλιτέχνης που θα γρατζουνίσει την κιθάρα του για να σου κάνει διαδικτυακή παρέα. Είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα stream στο Spotify, μετρώντας 6 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

Η συναυλία του The Weeknd για καλό σκοπό

Συντονίσου την Παρασκευή, 7 Αυγούστου, ώρα 20:30 (στην Αμερική), αν και θα υπάρξουν πολλές επαναλήψεις αυτής της συναυλίας, άρα μην φοβάσαι. Θα την πετύχεις κάπου. Το “The Weeknd Experience” θα πραγματοποιηθεί σε μορφή digital-avatar για να παίξει κομμάτια από το νέο του album “After Hours”.

To TikTok ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει συναυλία σε επαυξημένη πραγματικότητα (AR). Πρόκειται για βίντεο που δείχνει εικόνα εικόνα σε 3D εκδοχή. Μία εικονική πραγματικότητα σε πραγματικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, θα υπάρξει αλληλεπίδραση με τους χρήστες του TikTok, όπως γίνεται με τα κλασικά livestreams.

Η μεγάλη συναυλία θα συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό Equal Justice Initiative που υποστηρίζει τη φυλετική ισότητα. Οι fans θα μπορέσουν να δωρίσουν κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή του TikTok. Θα είναι σε θέση επίσης να αγοράσουν ενθύμια από το “The Weeknd Experience”, από τις 6 έως τις 10 Αυγούστου.