ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ο 16χρονος γιος της Reese Witherspoon έβγαλε το πρώτο του τραγούδι και η μαμά του το χορεύει στο TikTok

Invision/AP Jordan Strauss

Όταν η μάνα σου είναι η Reese Witherspoon, δεν περιμένεις μία τυπική αντίδραση. Ειδικά αν ο μεγάλος σου ο γιος είναι ένα κράμα ομορφιάς και μουσικού ταλέντου. Και θα ενθουσιαστείς σαν περήφανο παγόνι και θα το δείξεις κιόλας.

Ο γιος της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe, Deacon (είχε να πάρει γονίδια πάντως) είναι 16 χρονών και μόλις έβγαλε το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο “Long Run”, μαζί με τη Nina Nesbitt. Και η Reese, σαν κλασική (Ελληνίδα) μάνα τον έβαλε στον καναπέ του σπιτιού να ακούσει όλος ο κόσμος τι παλικάρι έχει.

Δεν το έκανε όμως έτσι απλά και ξερά. Ακολουθώντας το κοινό, και το δικό της και του γιου της, είπε να κάνει ένα βίντεο TikTok, σηκώθηκε και χόρεψε σαν αληθινή groupie. Και το κάνει εντελώς αυθόρμητα, εμπνεόμενη από τον ρυθμό. «Deacon, πρέπει να κάνω χορογραφία TikTok με αυτό το τραγούδι». Και να σκεφτείς ότι εκείνος της το έμαθε πριν από 2 περίπου μήνες.

Ο ενθουσιασμός της μάνας Reese Witherspoon

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When your kid has his first single… you gotta dance! 🎶#longrun @deaconphillippe @ninanesbitt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

Ο γιος της, ως κλασικός έφηβος, νιώθει απίστευτη ντροπή, παρ’ όλα αυτά την ευχαριστεί αργότερα στο post, και της λέει ότι την αγαπά.

Τα συγχαρητήρια στη Reese WIitherspoon από επώνυμους φίλους

Διότι είναι άλλο να ανεβάσει η μάνα μου ένα βίντεο με δικό μου επίτευγμα και άλλο να έχεις μάνα τη Reese Witherspoon που ξέρει όλο το Χόλιγουντ. Εμάς θα μας συγχαρεί η Σίσσυ η γειτόνισσα και η Μαρία, η συμμαθήτρια. O Deacon όμως δέχτηκε συγχαρητήρια από την Gwyneth Paltrow, την Octavia Spencer, την Olivia Munn αλλά και το δίκτυο Hulu αυτοπροσώπως. Έγινε και ξεχωριστό post από τον εξίσου περήφανο πατέρα, Ryan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#LongRun OUT NOW on all platforms! Stream it nonstop for me. So proud of you @deaconphillippe & what a voice @ninanesbitt CONGRATS YOU TWO!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ryan (@ryanphillippe) στις