ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Γεωργίου. Τι κακό μάς βρήκε;

MEGA

Τα lives του X Factor έχουν ξεκινήσει. Παρουσιαστής ο Ανδρέας Γεωργίου. Έκανε τα καλωσορίσματα και φώναξε έναν έναν τους κριτές. Αγκαλιά η Μαρίζα Ρίζου. Χέρι ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Σταυρωτό φιλί ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος για σταυρωτό φιλί πήγαινε, αλλά η ταχύτητα και η έλλειψη συντονισμού των δύο κεφαλιών οδήγησαν σε φιλί τριπλό. Μάγουλο δεξί, τσεκ. Μάγουλο αριστερό, τσεκ. Στόμα, τσεκ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε το κατά τύχη φιλί, αλλά τοποθετήθηκε και επί των σχολίων που έκαναν λόγο για απρέπεια.

Ο Στέλιος Ρόκκος και το φιλί στον Ανδρέα Γεωργίου

Ναι, ναι. Απρέπεια. Λέμε ακόμα απρεπές ένα δημόσιο φιλί μεταξύ ανδρών ή γυναικών και μας πιάνει ταραχή για την κοινωνία μας που ολισθαίνει.

Η απάντησή του

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση, γιατί κι εγώ είμαι καρπερός», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος. Να κάνουμε και χιούμορ, γιατί αλλιώς θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.

«Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ πάντως έχω βρεθεί πολλές φορές. Δηλαδή θες να πας να διπλοφιλήσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, εκείνος γυρνάει σε λάθος χρόνο και συμβαίνει αυτό.

Κάποιοι το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό κι απρεπές. Ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του.

Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν ούτε τη διαφορετικότητα, ούτε το χρώμα, ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου.

Ας ηρεμήσουμε, λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι πραγματικά, για αυτούς που τους πείραξε», συμπλήρωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Φιληθείτε και φιλάκια.