ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Πάνος Ιωαννίδης μόλις επιβεβαίωσε το αστρονομικό ποσό της πρότασης του Acun Ilicali

MastechefGreece/Instagram

Ήταν στα τέλη Μαΐου 2021 όταν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα του Open, μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο παραγωγός μερικών από τα πιο επιτυχημένα reality και talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το Survivor και το The Voice, Acun Ilıcalı, είχε πλησιάσει τους τρεις κριτές του Masterchef για να τους προτείνει να γίνουν οι κριτές ενός νέου show μαγειρικής που ετοίμαζε εκείνο τον καιρό για το ΣΚΑΪ. Οι μήνες πέρασαν και ο Πάνος Ιωαννίδης όχι μόνο επιβεβαίωσε την πρόταση του Acun Ilicali αλλά και το αστρονομικό ποσό που ο Τούρκος παραγωγός πρόσφερε στον ίδιο, στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, έχουν διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία όχι μόνο ως chef στις κουζίνες εστιατορίων, αλλά και ως κριτές του MasterChef. Το χιούμορ, η χημεία και οι ικανότητές τους είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για ένα reailty μαγειρικής. Ετοιμάζοντας, λοιπόν, το Top Chef που αυτή την περίοδο παρουσιάζεται στο ΣΚΑΪ, ο Acun Ilicali θέλησε να προσεγγίσει τους τρεις κριτές του MasterChef και με μία πολύ δελεαστική πρόταση, όπως επιβεβαίωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο Acun Ilicali προσπάθησε να κάνει μία μεταγραφή που σίγουρα αν ολοκληρωνόταν θα τάραζε τα τηλεοπτικά νερά. Τότε είχε αναφερθεί ότι το ποσό που προσφέρθηκε στους τρεις κριτές ήταν συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Star είχε επανέλθει με αντιπρόταση.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, ο Πάνος Ιωαννίδης επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τόσο για την πρόταση που τους έγινε όσο και για το ποσό που τους προσφέρθηκε. «Ναι, ισχύει. Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή αλλά εντέλει αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σχήμα στο MasterChef. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, που μαζί με τους συναδέλφους του έχουν αγαπηθεί αλλά και αγαπήσει, όπως κατάλαβες, στο MasterChef.

«Ο ανταγωνισμός είναι καλός. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε», σημείωσε στη συνέχεια. Σου υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο ότι η κριτική επιτροπή του Top Chef αποτελείται τελικά από τους Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη. Επιπλέον στον ANT1 προβάλλεται το Game Of Chefs όπου τους κριτές αποτελούν οι Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη μαγειρική στην προσωπικό του ζωή, σημειώνοντας: «Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό». Ο ίδιος γελώντας απάντησε και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την «αποκατάστασή» του. «Ο Σωτήρης μια χαρά, ο Λεωνίδας μια χαρά και για μένα κάτι θα ‘χει ο Θεός. Πάντα η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια, το θέμα είναι να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.