ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Σωτήρης Κοντιζάς μιμείται τον Δον Κορλεόνε στο MasterChef. Γέλιο μέχρι δακρύων

24 MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η κριτική επιτροπή που λατρεύουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση. Αν μπορούσε το MasterChef να προβάλλεται όλο τον χρόνο, εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, κι αυτό γιατί και μόνο η χημεία των τριών σεφ, είναι αρκετή για ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Τη δική του νοσταλγία για τις ημέρες των γυρισμάτων εξέφρασε και ο Σωτήρης Κοντιζάς μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Ο σεφ ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ, ένα βίντεο από τα backstage του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θα σε κάνει να κλάψεις (από τα γέλια) με αυτό το βίντεο

Σε αυτά τα bloopers, o Σωτήρης Κοντιζάς μιμείται τον Βίτο Κορλεόνε από τον Νονό, με τους κριτές στο πλάι του να κλαίνε μέχρι δακρύων. Ο σεφ Κοντιζάς έχει πολλά ταλέντα πέρα από την μαγειρική και απ’ ό,τι φαίνεται, η υποκριτική είναι ένα από αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρακολουθώντας το βίντεο, σίγουρα θα ξεκαρδιστείς κι εσύ.

 

Πώς αλλιώς να περάσουν οι ώρες στα backstage; Οι κριτές φροντίζουν να εκτονώνουν την κούρασή τους με χιούμορ. Άλλωστε έχουμε πάρει πολλές  γεύσεις από τη χημεία που έχουν ως τριάδα, αφού ακόμα και στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση, δεν λείπουν οι στιγμές που αστειεύονται ο ένας με τον άλλον και μοιάζουν σαν να ξεχνούν ότι βρίσκονται μπροστά σε κάμερες. Στο τέλος της ημέρας όμως, αυτή είναι η μαγική συνταγή της επιτυχίας του MasterChef.