WATCHLIST

Ο Κωστόπουλος ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του “Όλα λάθος” και η Γαστεράτου αποχώρησε από το Open

NDP Photo Agency

Στις αρχές της περασμένης άνοιξης είχε ξεκινήσει η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος» στο Open. Η εκπομπή σημαδεύτηκε από κάποιες ξαφνικές αποχωρήσεις συνεργατών στις πρώτες εκπομπές. Η Νάνσυ Νικολαΐδου, η Άννα Μαρία Βέλλη καθώς και η Ιωάννα Τούνη ήταν τα πρόσωπα που είχαμε δει να συνεργάζονται με την εκπομπή στις αρχές της άνοιξης και που τα είδαμε επιπλέον να αποχαιρετούν τον Πέτρο Κωστόπουλο λίγες εκπομπές αργότερα. Τελικά η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο να έχει στο πλευρό του τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Διάβασε κι αυτό: Πέτρος Κωστόπουλος- Βέλλη- Γαστεράτου: Η ”καρέκλα” και το κρίσιμο ραντεβού στο Open

«Εμείς το διασκεδάσαμε, τώρα αν το διασκεδάσατε κι εσείς δεν ξέρω. Να είχαμε και μια πιο ωραία εκπομπή θα ήμασταν ακόμα καλύτερα όλοι μας». είπε γελώντας ο Πέτρος Κωστόπουλος στο φινάλε της εκπομπής λίγο πριν ευχαριστήσει τους συνεργάτες της εκπομπής πίσω από τις κάμερες, αλλά και όσους αποχώρησαν από την ομάδα του. Ο παρουσιαστής στη συνέχεια έκλεισε την εκπομπή του ανακοινώνοντας πως αυτή δε θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. «Και δε θα τα ξαναπούμε του χρόνου. Να έχετε πάρα πολύ ωραία μπάνια και να πείτε ”φύγε” σε οτιδήποτε είναι αρνητικό. “Φύγε και πίσω μη γυρίσεις”. Γεια σας και καλό καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Άλλη μια εμπειρία εφτασε στο τέλος της. Λέω εμπειρία γιατι ετσι συνηθίζω να βλεπω τις συνεργασίες στην δουλειά που κάνω. Εκτός απο καλύτερο επαγγελματία, με κάνουν και πιο σκεπτόμενο άνθρωπο. Πήρα πολλά, έμαθα αρκετά. 1. Ποτε μην κρίνεις έναν άνθρωπο απ' αυτά που εχεις ακούσει για εκείνον χωρις να τον γνωρίζεις και να μην σε επηρεάζει η γνώμη τον άλλων. Δώσε και λιγο χρονο στον εαυτό σου, να δεις, να αξιολογήσεις, να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Στο σημειο αυτο θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Οταν μου εγινε η πρόταση απο το @opentvgr να συνεργαστώ μαζί του, ενας θεος ξέρει ποσες σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου. Ειδικά μετά το πρωτο μας ραντεβού (αφού διαφωνούσαμε στα πάντα) ειπα στον εαυτό μου: "Μαντουλα σε καθε εκπομπη για την παλευεις θα παίρνεις υπογλωσσια "και ήμουν τόσο λάθος ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός ειναι γλυκύτατος, τρομερά ευαίσθητος και απίστευτος πλακατζης. Χαίρομαι που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με ψυχή ενός πιτσιρίκα που εχει φουλ όρεξη για ζωη… 2. Ξαναένοιωσα πως ειναι να δουλεύεις σε ενα ψυχικα υγείες και ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον. Πως ειναι να λες με χαρά το πρωτο καλημερα οταν μπαίνεις στην δουλειά. Πως ειναι να σε εκτιμούν και να σε σέβονται οι συνεργάτες σου. Να σε αντιμετωπίζουν σαν φυσιολογικό άνθρωπο και οχι σαν την "ουρά" μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή την ευχάριστη- όμορφη πλην όμως ακαλλιέργητη-wanna be παρουσιάστρια. Στο σημειο αυτο να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που γνώρισα έναν έναν προσωπικά,που μοιραστήκαμε μαζί κάποιες ωρες απο την ζωη μας (θελω να πιστεύω πως ηταν όλες ευχάριστες και για εσάς). 3. Εξίσου σημαντικό κομμάτι για εμένα, ηταν οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν στο @opentvgr . Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ανθρωπους που εκτιμώ και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ανθρωπιά τους @alkistimaragoudaki και @jkalimeris . Μπορεί στο βιβλιο της ιστορίας της tv να γραφτούν με ψηλά γραμματα οι συμμετοχές αυτες, στο δικό μου όμως βιβλιο εμπειριών, έχουν γραφτεί ολόκληρα κεφάλαια. Ενας κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ο επόμενος! Σας ευχαριστω όλους σας, ειμαι γεμάτη και ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που πήρα.

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou) on

 

Την επομένη, η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε μέσω Instagram τη λήξη της συνεργασίας της με το Open μέσα από ένα μακροσκελές post. «Άλλη μια εμπειρία έφτασε στο τέλος της. Λέω εμπειρία γιατί έτσι συνηθίζω να βλέπω τις συνεργασίες στην δουλειά που κάνω. Εκτός από καλύτερο επαγγελματία, με κάνουν και πιο σκεπτόμενο άνθρωπο. Πήρα πολλά, έμαθα αρκετά» ανέφερε η εγκυμονούσα παρουσιάστρια και συνέχισε παραθέτοντας τα μαθήματα που πήρε. «Ποτέ μην κρίνεις έναν άνθρωπο απ’ αυτά που έχεις ακούσει για εκείνον χωρίς να τον γνωρίζεις και να μην σε επηρεάζει η γνώμη τον άλλων. Δώσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να δεις, να αξιολογήσεις, να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν μου έγινε η πρόταση από το Open να συνεργαστώ μαζί του, ένας θεός ξέρει πόσες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Ειδικά μετά το πρώτο μας ραντεβού (αφού διαφωνούσαμε στα πάντα) ειπα στον εαυτό μου: “Μαντούλα σε κάθε εκπομπή για να την παλεύεις θα παίρνεις υπογλώσσια” και ήμουν τόσο λάθος ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός είναι γλυκύτατος, τρομερά ευαίσθητος και απίστευτος πλακατζής. Χαίρομαι που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με ψυχή ενός πιτσιρίκα που έχει φουλ όρεξη για ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ξαναένιιωσα πώς είναι να δουλεύεις σε ένα ψυχικά υγιές και ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον. Πώς ειναι να λες με χαρά το πρώτο καλημέρα όταν μπαίνεις στη δουλειά. Πώς είναι να σε εκτιμούν και να σε σέβονται οι συνεργάτες σου. Να σε αντιμετωπίζουν σαν φυσιολογικό άνθρωπο και όχι σαν την “ουρά” μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή την ευχάριστη- όμορφη πλην όμως ακαλλιέργητη-wanna be παρουσιάστρια», ανέφερε επιπλέον η Μαντώ Γαστεράτου και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και τον Τζώνυ Καλημέρη που την εμπιστεύτηκαν. «Ένας κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ο επόμενος», κατέληξε το μήνυμά της το οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε ως εξής: «Σ’ αγαπώ! Και σε ευχαριστώ. Που ήσουν τόσο καλή στη δουλειά σου και τόσο κανονικό παιδί σπάνιο σε αυτό που έζησα τόσα χρόνια στην tv. Τώρα θα ζήσεις ό,τι πιο ωραίο έχεις κάνει στη ζωή σου. Σου αξίζει μωρό μου. Δεν αξίζει σε όλους».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency