WATCHLIST

Πέτρος Κωστόπουλος- Βέλλη- Γαστεράτου: Η “καρέκλα” και το κρίσιμο ραντεβού στο Open

NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Κωστόπουλος το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συνέχισε να εμφανίζεται στην συχνότητα του Open και να παρουσιάζει την εκπομπή «Όλα λάθος». Τώρα, λάθος πήγαν τα πράγματα ή σωστά, δεν το ξέρουμε, πάντως στην τρίτη εκπομπή του φάνηκε να έχει έναν καυγά στον "αέρα" με την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου, το τρίτο πρόσωπο της παρέας της εκπομπής φάνηκε να προσπαθεί να κάνει τον ειρηνοποιό.

NDP Photo Agency

Η Άννα Μαρία Βέλλη – NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

H Μαντώ Γαστεράτου- NDP Photo Agency

Όπως γράφτηκε και όπως μεταδόθηκε και από το Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα, ο καυγάς έγινε για τη θέση της καρέκλας της Άννας Μαρίας Βέλλη που ενώ είχε τοποθετηθεί δίπλα από του Πέτρου Κωστόπουλου, σε ρόλο συμπαρουσιάστριας δηλαδή, σε ένα break της εκπομπής έγινε προσπάθεια να μετακινηθεί ώστε ο Πέτρος να μείνει μόνος του στη δική του πλευρά του πάγκου.

«Αυτό που δεν μπορεί να διαψευστεί είναι πώς σήμερα το μεσημέρι υπάρχει ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του καναλιού και για την καρέκλα, αλλά και επειδή και τα δύο κορίτσια πληρώνονται από το κανάλι, έχουν συμβόλαιο με το κανάλι, δεν έκλεισαν για τη συγκεκριμένη εκπομπή…» είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης μεταφέροντας το ρεπορτάζ του και η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Η Άννα Μαρία Βέλη επρόκειτο να παρουσιάσει το La Banda αν θυμάστε, το talent show που τελικά ναυάγησε λόγω συμμετοχών και κόστους και θεώρησε ο σταθμός ότι δεν είναι σωστό να το βγάλει. Όμως το συμβόλαιο της με τον σταθμό ισχύει όπως και της Μαντούς οι οποίες γι’ αυτό και επελέγησαν για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν τις επέλεξε προσωπικά για την εκπομπή, απλά το κανάλι του είπε πώς εφόσον υπάρχουν αυτές οι δύο κοπέλες που τις θεωρούμε πολύ ικανές και πληρώνονται από τον σταθμό, να πάρεις αυτές, μην έρχονται κι άλλα άτομα απέξω. Και θα δούμε πως θα πάει και με τους καλεσμένους. Και φτάσαμε να μην τριτώσει η εκπομπή και…»

 

«Εκτός από το θέμα της συνεργασίας με τα δύο κορίτσια, εχει προκύψει και ένα άλλο θέμα με την εκπομπή γιατί η αρχισυντάκτρια Νάνσυ Νικολαΐδου παραιτήθηκε. Αυτή τη στιγμή “υπηρεσιακός” αρχισυντάκτης είναι ο Χρήστος Αϊβαλιώτης. Η αρχισυντάκτρια που θα έρθει θα είναι επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου», είπε ο Άρης Καβατζίκης και στην συνέχεια όλοι μαζί σχολίασαν τα τεκταινόμενα.

Πάντως η Άννα Μαρία Βέλλη παραδέχτηκε τον «καυγά» αλλά όχι τον λόγο για τον οποίο έγινε. Μιλώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι αστείο. Δεν ωρύομαι και δεν φωνάζω. Με τον Πέτρο Κωστόπουλο διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πώς βγήκε όλο αυτό για την καρέκλα. Εγώ έκανα ένα αστείο στο διάλειμμα, ο Πέτρος μου είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και είναι μια φράση που εμένα προσωπικά μου ανάβει τα μηνίγγια, είναι εντελώς ρατσιστικό σαν σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι, το συζητήσαμε μετά, ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, συμφωνήσαμε και όλα καλά. Τώρα, ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου… Δεν άλλαξε. Τα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency