ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Jeremy Allen White θα σε σαρώσει (και) στο The Iron Claw

Τον είχε πάρει το μάτι σου στο Shameless (US). Τον λάτρεψες στο The Bear. Τον χαζεύεις στη φωτογράφισή του για Calvin Klein που ακόμα να ξεπεράσεις. Για την τελευταία κιόλας μπορείς να ευχαριστήσεις εν μέρει το The Iron Claw (Σιδερένια Γροθιά), το νέο δράμα του Sean Durkin, όπου χάρη σε έναν ρόλο επαγγελματία παλαιστή ο White βρέθηκε στην καλύτερη φόρμα που είχε ποτέ στη ζωή του.

Το The Iron Claw ακολουθεί τους Von Erich, μία πραγματική οικογένεια παλαιστών στα ‘70s υπό την καθοδήγηση ενός σκληρού πατέρα που βλέπει τα παιδιά του, τον Kevin που υποδύεται εκπληκτικά ο Zac Efron, ο White ως Kerry αλλά και οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν την τετράδα των γιων, ως προέκταση της δικής του αποτυχημένης καριέρας στην πάλη.

«Είδα μία φωτογραφία του Kerry και ήταν τρομακτική», έχει δηλώσει ο White. «Νόμιζα ότι είχα καλή φυσική κατάσταση, αλλά εκείνος είναι το κάτι άλλο. Οπότε έκανα ό,τι μπορούσα. Έφαγα πολύ περισσότερο, σήκωσα περισσότερα βάρη. Επίσης στεκόμουν μακριά από τον Zac, γιατί ο Zac είναι σίγουρα ο πιο γυμνασμένος από όλους μας, οπότε προσπάθησα να τον έχω στην άλλη πλευρά του δωματίου όταν είχα σκηνή μαζί του».

Ο Jeremy Allen White στο The Iron Claw

«Είχαμε αδρεναλίνη και ενθουσιασμό που μας κράτησαν», συνέχισε. «Και μετά πηγαίναμε σπίτι και καταλαβαίναμε ότι κάτι έχει το πόδι μας, ότι είχαμε μελανιές στην πλάτη μας, ότι μας πονούσε το δάχτυλο μας. Αλλά όταν ζεις τη στιγμή, είναι συναρπαστικό και απολαυστικό».

Δες τις δηλώσεις του Jeremy Allen White παρακάτω, καθώς και σκηνές από τα γυρίσματα του The Iron Claw και την εντύπωση που άφησε στους ταλαντούχους συμπρωταγωνιστές του.

Το The Iron Claw κυκλοφορεί τώρα στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer. Πάρε μία γεύση από το trailer: