JARED LETO

Ο Jared Leto θα υποδυθεί τον Hugh Hefner, αλλά εμείς έχουμε καλύτερες προτάσεις

Γελάει ο κόσμος. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα ότι ο Jared Leto θα υποδυθεί τον Hugh Hefner στην ταινία του Brett Ratner, που θα αφορά τη ζωή του μεγάλου εκδότη. Χωρίς καμία ντροπή, δηλώνω ότι δεν αντέχω τον Jared Leto, δεν τον βρίσκω τόσο καλό ηθοποιό και θεωρώ πως είναι φοβερά κακή επιλογή για το ρόλο του Hefner.

Μην είμαι μόνο εγώ η τρελή που δεν αναγνωρίζει το υποκριτικό ταλέντο Jared; Όχι. Αν κρίνω από τις αντιδράσεις της εκλεκτής ομάδας που έστησα στο εταιρικό mail, ο Jared θα μπορούσε άνετα να αντικατασταθεί από διάφορους άλλους ηθοποιούς και περσόνες. Η 24 Media, λοιπόν, περήφανα προτείνει τα εξής 9 άτομα, που θα μπορούσαν να υποδυθούν τον άρχοντα του Playboy Mansion.

Ο Κώστας Βουτσάς για τον Κωνσταντίνο Αμπατζή

Κώστας Βουτσάς τελικά και εξηγούμαι: Έχει το know how με μικρότερες γυναίκες, διαθέτει το στιλ, έχει το μαλλί, αλλά κυρίως, μπορώ να τον φανταστώ να κυκλοφορεί με ρόμπα όλη μέρα για πλάκα. Στείλτε τον Κώστα στην Αμερική, ποιος Jared Leto τώρα, τα έχει φτιάξει ποτέ με γυναίκα μερικούς αιώνες νεότερη;

NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας για την Έρρικα Ρούσσου

Θα μου πεις είναι λίγο μεγάλος. Θα μου πεις είναι λίγο Έλληνας. Θα μου πεις δενξέρωτιθαμουπεις. Το θέμα είναι ότι η επιτομή του bon vivant (και όχι bon viveur) είναι μόνο ο μεσιέ Κωνσταντάν. Τέλος. Ποιος Jared Leto μωρέ, σιγά μην τον υποδυθεί και ο Justin Bieber. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μας χάρισε απλόχερα την έννοια, τη ζωή, τη φιλοσοφία ενός playboy. Ε αν δεν τον υποδυθεί ο άνθρωπος που έχει γράψει, διηγηθεί, μιλήσει εκατοντάδες φορές για την dolce vita, τότε ποιος; Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι ιδέα. Το ίδιο και ο Hefner. Και μόλις έκανα εικόνα την περίπτωση την μουσική επιμέλεια της ταινίας, να αναλάμβανε η Κάφκα aka Κατερίνα Καφετζή. ΤΙ θα μπορούσαμε να ζήσουμε στη μεγάλη οθόνη. Τι.

NDP Photo Agency

Ο Κώστας Πρέκας για την Νίκη Μπάκουλη

Πρέκας, man. Ένα όνομα, εκατομμύρια ιστορίες. Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί
του, σε πάθος -ερμηνείας, έκφρασης απόψεων ή άλλο;

NDP Photo Agency

Ο Ερρίκος Πετιλόν για την Μάριον Παλιούρα

Πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνει κάτι ο Ερρίκος Πετιλόν, ώστε να γραφτεί σε κάποιους τίτλους αρχής και τέλους ΑΥΤΟ το όνομα. Ερρίκος Πετιλόν – μπορεί βέβαια οι Αμερικάνοι να του το κάνουν Eric, αλλά δε μπορείς να τα ‘χεις όλα.

NDP Photo Agency

Editor’s note: Φοβερά δίκαιη η επιλογή της Παλιούρα, καθώς ο Ερρίκος ήταν και παρουσιαστής των Playmate.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για την Ναστάζια Καπέλλα

NDP Photo Agency

Editor’s note: Αυτή η επιλογή ήρθε στο inbox μου χωρίς λέξεις. Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά σε αυτή την περίπτωση.

Ο Will Ferrel για τον Θοδωρή Δημητρόπουλο

Αν η ταινία γυριζόταν ως μια τραγική κωμωδία πάνω στο κενό της ύπαρξης.

Editor’s note: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την Ιωσηφίνα Γριβέα

Το ιδανικό πρόσωπο για να πλασάρει τον αντιφατικό συνδυασμό της “σεξουαλικής επανάστασης” με τον καπιταλισμό, δε δέχομαι αντικαταστάτες.

NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Πολίτης για την Δέσποινα Δημά

Κανένας Letο μόνο Χρήστος Πολίτης. Έχει το κατάλληλο ύφος για να ενσαρκώσει το ρόλο και του πηγαίνει και η σατέν ρόμπα. Έχει πει άλλωστε και τη σωστή ατάκα στη Λάμψη. ”Μπορεί να τραβιέμαι με λίγα φουστάνια παραπάνω, αλλά την αγαπώ, τη σέβομαι.”

NDP Photo Agency

Ο Matthew McConaughey για την Μαριλέλλα Αντωνοπούλου

Ο Matthew ο McConaughey γιατί, σοβαρά τώρα, έχει το ίδιο σκίνι φιζίκ με τον Hef, αρκετό καιρό να κάνει buzz και σίγουρα ο ρόλος του ταιριάζει περισσότερο απ’ ό,τι στον Jared Leto ο οποίος έχει με τον Hugh τόσα κοινά έχει το Playboy με το Μανίνα.

Evan Agostini/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP