ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο James Corden αποχαιρετά το Late Late Show (κι ας τον παρακαλούν να μην το κάνει)

© 2022 Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Το late night talk show είναι ένα είδος talk show που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές εκεί. Χαρακτηρίζεται από αυθόρμητες, χιουμοριστικές συνεντεύξεις με καλεσμένους, αλλά και μονόλογους του εκάστοτε παρουσιαστή, του οποίου η προσωπικότητα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εκπομπής. Και ο James Corden, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους παρουσιαστές που έχτισαν ένα γερό όνομα γύρω από τον κόσμο των Late Night Shows. Ήρθε η ώρα να πει το τελικό αντίο.

Ο James Corden, λοιπόν, εγκαταλείπει την καριέρα του ως παρουσιαστής του Late Late Show With James Corden. Έπειτα από 8 χρόνια στο τιμόνι της εν λόγω ψυχαγωγικής εκπομπής, αυτή είναι η τελευταία σεζόν στην οποία βάζει την υπογραφή του. Μετά το πέρας των επαγγελματικό του υποχρεώσεων και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των στελεχών του CBS «να τον κρατήσουν για περισσότερο χρονικό διάστημα», ο Βρετανός παρουσιαστής επιθυμεί να αποσυρθεί, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαιώνει η DailyMail.

Ο James Cοrden ρίχνει αυλαία την 8ετη καριέρα του

Ο παρουσιαστής και η επί 10 χρόνια σύζυγός του, Jules, σκέφτονται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα 3 τους παιδιά Max, Carey και Charlotte. Ωστόσο, αυτά τα πλάνα είναι υπό συζήτηση, καθώς οι 2 τους θέλουν να κάνουν ό,τι περνά από χέρι τους, για την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με πηγή της DailyMail.com, η σκέψη του James Corden και της οικογένειάς του, να περνούν περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το πέρας της εκπομπής βρίσκεται «σίγουρα στον ορίζοντα». Σύμφωνα με άλλη πηγή, ο παρουσιαστής σκοπεύει να μετακομίσει κοντά στο στάδιο της West Ham στο ανατολικό Λονδίνο. Κοντά στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα.

Άτομο από το στενό περιβάλλον του, ανέφερε στη Sun: «Ο James και η Jules δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρόνο να δουν τις οικογένειές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια λόγω του φόρτου εργασίας του. Θα πηγαινοέρχονται για λίγο χρονικό διάστημα. Μακροπρόθεσμα, θέλουν και οι 2 τους να βλέπουν περισσότερο τους γονείς τους στη Μ. Βρετανία. Σκέφτονται μια μόνιμη μετακόμιση, σε μερικά χρόνια από τώρα. Πούλησαν το σπίτι τους στο Λονδίνο και έτσι θα πρέπει να ψάξουν για νέα βάση».

Τα γυρίσματα του The Late Late Show With James Corden, λαμβάνουν χώρα έξω από το Los Angeles. Η ψυχαγωγική εκπομπή έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά το 1995, με παρουσιαστή τον Tom Snyder. Ο Craig Kilborn και ο Craig Ferguson ακολούθησαν ως οικοδεσπότες, μέχρι να εμφανιστεί ο James Corden το 2015.

Η live ανακοίνωση του James Corden πως εγκαταλείπει τη σκηνή του Late Late Show

Ο James Corden άφησε το κοινό του έκπληκτο, όταν ανακοίνωσε live την απόφασή του να εγκαταλείψει τα ηνία της παρουσίασης του Late Late Show. Μεταξύ άλλων, είπε ότι αυτή ήταν «μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής μου». Πρόσθεσε, επίσης, πως η εκπομπή είχε «αλλάξει τη ζωή μου». Προειδοποίησε, παράλληλα, ότι θα υπάρξουν «πολλά δάκρυα» όταν λήξει η θητεία του, αυτήν την τελευταία σεζόν.

«Πριν από 7,5 χρόνια άρχισα να παρουσιάζω αυτή την εκπομπή και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω, αλλά άλλαξε τη ζωή μου. Ποτέ μου δεν την είδα ως τον τελικό μου προορισμό. Μου αρέσει πολύ και πραγματικά πιστεύω ότι σε 1 χρόνο από τώρα, θα είναι μία καλή στιγμή να προχωρήσω μπροστά. Να δούμε τι υπάρχει εκεί έξω.

Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να κάνουμε αυτήν τη χρονιά, την καλύτερη που υπήρξε ποτέ. Θα γίνει χαμός. Το γεγονός ότι το παρακολουθείτε απ’ όλον τον κόσμο, είναι η απόλυτη τιμή για μένα. Αλλά και για κάθε άτομο που είναι μέρος αυτής της εκπομπής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Late Late Show είναι το Carpool Karaoke με τον James Corden, να «αγγαρεύει» διάσημους φίλους του να τον πηγαίνουν στη δουλειά, ή να τους πηγαίνει εκείνος βόλτα, ενώ τους παίρνει συνέντευξη και τους βάζει να τραγουδούν τα πιο δημοφιλή τους τραγούδια.

Ακολουθεί αυτό με τον Harry Styles, επειδή έτσι.