ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για «ασυναρτησίες» του Πρωινού και ο Γιώργος Λιάγκας του έδωσε δίκιο. Αυτό κι αν είναι νέο

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στάθηκε η αφορμή για μία νέα δημόσια διαμάχη στο πολύπαθο πεδίο της ελληνικής showbiz. Ο Γιώργος Θεοφάνους άκουσε στην εκπομπή «Πρωινό» να αναφέρεται ότι δίνει «μάχη» με άλλους συνθέτες για να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο. Η μεγάλη ανατροπή δεν ήταν ότι κάτι συνέβη και κάποιος αντέδρασε, αλλά ότι στην αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τη λέξη «δικαίως». Γιατί είναι ανατροπή; Γιατί οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης δεν μας έχουν συνηθίσει στο «σβήσιμο φωτιάς» αλλά στο «Καίγομαι, καίγομαι, ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά» που έλεγε και το αριστουργηματικό άσμα.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του ρεπορτάζ του «Πρωινού», ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το έκανε φυσικά με τον δικό του, έντονο τρόπο.

«Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο Just The 2 of Us. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ», έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους. Τα κεφαλαία γράμματα τα κράτησε επίτηδες, γιατί με αυτά μπορείς να φέρεις πιο εύκολα το ύφος και τη φωνή του Γιώργου Θεοφάνους στο μυαλό σου.

Το «Πρωινό» την επόμενη ημέρα δεν προσπέρασε το θέμα. Αντίθετα αναφέρθηκε στην αντίδραση του συνθέτη. Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε δίκιο στον Γιώργο Θεοφάνους, λέγοντας πως «καθυβρίζει δικαίως» την εκπομπή. Βέβαια, επειδή πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπερασπίστηκε την πληροφορία που ακούστηκε στην εκπομπή και τον τρόπο που ο Τάσος Τεργιάκης πραγματοποίησε το ρεπορτάζ του.

«Ο Θεοφάνους μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως. Αν βγει κάποιος και πει κάτι που δεν ισχύει. Εμείς το χλευάσαμε κι ο Βαγγέλης Περρής είπε για Μπετόβεν και Μότσαρτ. Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα. Αν δεν του έχει γίνει πρόταση και το έχουμε βγάλει από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε. Δεν πήραμε να τον ρωτήσουμε», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναρωτήθηκε γιατί ο Γιώργος Θεοφάνους δεν επικοινώνησε προσωπικά για το θέμα μαζί τους κι ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν αν υπήρξε προσέγγιση από επιχειρηματία για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να δίνει το δίκιο στον συνθέτη: «Τι σιγά το ένα και το άλλο; Δεν είναι ωραία η εικόνα που δημιουργούμε».

Ο Τάσος Τεργιάκης σημείωσε ότι είχε λάβει δύο πληροφορίες για το θέμα Τριαντάφυλλος εκ των οποίων η πρώτη, που αφορά τον επιχειρηματία με τον οποίο θα συνεργαστεί ο τραγουδιστής επιβεβαιώθηκε. Πρόσθεσε επίσης ότι όλες οι πληροφορίες δεν μπορούν να τσεκαριστούν από κάθε πλευρά. Όταν η μία πλευρά είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, όπως θα κατάλαβες, καλό είναι να τσεκάρονται.

Πίσω στον Τριαντάφυλλο που έγινε τελικά άθελά του πέτρα του σκανδάλου για το «Πρωινό» και τον Γιώργο Θεοφάνους, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι υπέγραψε συμφωνία «με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate και δεν ξέρω με ποιον μαζί. Είμαι χαρούμενος γιατί με τον κύριο Τσακουμάκο ταιριάζουμε σε πολλά. Αν είναι ο Γιώργος Λιβάνης στο Κέντρο Αθηνών και θα έρχεται εκεί κι η Μαριαλένα με τον Σάκη. Δεν έχω μιλήσει μαζί του».