ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ. Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει

instagram.com/ykapoutzidis

Στις αρχές της χρονιάς ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλούσε για το concept που έστηνε στο Mega. Στις αρχές Μαΐου γίνεται γνωστό πως παραιτείται από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση δεν θα μπορούσε να είναι έξω από αυτή. Ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε την ιδέα του για την εκπομπή που ήθελε να κάνει με αφορμή του Ολυμπιακούς Αγώνες και πήγε στην ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ – Επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή στο πρόγραμμά της, για τη νέα σεζόν, του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο αγαπημένος στο κοινό σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να γνωρίσουμε με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021.

Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας. Όχι μόνο θα τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να προπονηθεί, κάνοντας ακριβώς ό,τι και εκείνοι.

Με άλλα λόγια θα τον δούμε να κάνει από άλμα επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη και κωπηλασία με τον Βασίλη Πολύμερο μέχρι να συναγωνίζεται την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή, την Ελένη Χατζηλιάδου στο καράτε και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα χθες από το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει ένα δικό του κόνσεπτ στη δημόσια τηλεόραση, πέραν των φιλικών συμμετοχών του τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές που σχετίζονταν με τη Eurovision».