ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τον ρόλο του στο νέο Mega και τη νέα του σειρά

NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αποδείξει ότι είναι πολυεργαλείο στα χέρια ενός καναλιού. Σεναριογράφος επιτυχημένος, ηθοποιός άμεσος, πνευματώδης παρουσιαστής. Πλέον ο ελβετικός σουγιάς που ακούει στο όνομα Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται στην εργαλειοθήκη του νέου Mega.

Εκτός από τον ρόλο του στην παρουσίαση μίας εκπομπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα έχει και έναν ευρύτερο ρόλο στο κομμάτι της μυθοπλασίας. «Θα τον έχουμε κοντά μας τον Απρίλιο με μια καθημερινή σειρά. Σε αυτήν θα παρουσιάζονται οι αθλητές και τα αθλήματα της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες με έναν δικό του τρόπο. Θα συμμετέχει και στην αποστολή, όπου θα κάνει κάθε μέρα ανταπόκριση από το Τόκιο με τα παραλειπόμενα και τα παρασκήνια από τους αγώνες», ανέφερε πρόσφατα για εκείνον ο Διευθυντής του Mega, Πέτρος Μπούτος σε συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε πρώτος καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Mega, “MEGA Mag“. Ο ίδιος μίλησε με τους Δάφνη Καραβοκύρη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη, για την εκπομπή που θα παρουσιάσει. Παράλληλα εξήγησε περισσότερο τον ρόλο του στην ομάδα μυθοπλασίας του καναλιού. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι προανήγγειλε και την επιστροφή του στο σενάριο.

Η νέα του εκπομπή

«Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως θα δούμε στις οθόνες του Mega μια εκπομπή η οποία παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητες, την καθημερινότητά τους, τα αθλήματά τους, τον μόχθο τους από πρώτο χέρι.

Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Νιώθω ήδη πιασμένος, γιατί συμμετέχω κι εγώ. Μετά την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία, δεν μπορώ να ξαναμπώ στο νερό. Εγώ νόμιζα πως θα πηγαίναμε μια βόλτα με τη βαρκούλα, δεν φαντάζεστε. Αυτή η εκπομπή θα κορυφωθεί στο Τόκιο. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε εκπομπές από εκεί», εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η ομάδα μυθοπλασίας

«Παράλληλα είμαι κι εγώ στην ομάδα του Mega που φτιάχνει τη μυθοπλασία», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα.  Και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε εκεί και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη, υπεύθυνη θέση αλλά και πολύ ευχάριστη. Νιώθω ότι θα κάνω καλή δουλειά εκεί.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει. Να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να επιλέξουμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του Mega και τους τηλεθεατές του. Από εκεί και πέρα εγώ είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό. Οπότε θα τα βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα σε σειρά», εξήγησε και έπειτα ήρθε η αποκάλυψη που οι fan του περίμεναν.

«Θα κάνουμε την εκπομπή με τα αθλητικά, θα φτιάξουμε την ομάδα της μυθοπλασίας και μετά νομίζω θα δείτε και από εμένα μια δουλειά», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το έδεσα κόμπο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης από τις «Σαββατογεννημένες» στην «Εθνική Ελλάδος»

Ο ίδιος μίλησε και για τις παλιότερες δουλειές του στο Mega, αναφέροντας πώς νιώθει όταν τις ξαναβλέπει αλλά και πώς αισθάνεται με το τέλος της «Εθνικής Ελλάδος».

«Δεν μου έμεινε απωθημένο γιατί νιώθω πως αυτό που ήταν να κάνει αυτή η σειρά το έκανε. Και για το πόσο σημαντική ήταν για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία αλλά και για το πόσο ανεξίτηλα άφησε τα σημάδια της πάνω μου. Με έκανε έναν άλλο άνθρωπο, πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό», ανέφερε για την τελευταία του τηλεοπτική σειρά. Όσο για τις πρώτες είπε πώς όταν τις είδε ξανά: «Με είδα με λιγότερα χρόνια, κιλά, μαλλιά. Νιώθω καλά. Νιώθω πως ήταν ωραία τα χρόνια που περάσανε. Όλη μου η ζωή βασίστηκε σε αυτό που έζησα μέσα από τις “Σαββατογεννημένες” και το “Παρά Πέντε”. Κρατάω τα πάντα».