ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη για τις συζητήσεις με το One και την επιστροφή του στην τηλεόραση

Instagram/ykapoutzidis

Πριν από λιγο καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκάλυπτε πως δε θα παρουσιάσει το φετινό "The Voice" αφήνοντας τον δρόμο για την αντικατάσταση του στο talent show του ΣΚΑΪ, ανοιχτό. Τελικά τα πρόσωπα που τον αντικατέστησαν (μάλλον αποτυχημένα αν κρίνουμε τουλάχιστον από την πρεμιέρα, γιατί ποιος να συγκριθεί μαζί του) ήταν ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα και το "The Voice" ξεκίνησε κανονικά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης περιμέναμε να απέχει λοιπόν από την τηλεόραση για να επικεντρωθεί στο πρώτο του θεατρικό έργο που θα παρουσιαστεί αυτό τον χειμώνα στην Αθήνα. Λάθος περιμέναμε.

Διάβασε επίσης: The Voice: Παρουσιαστές Λιανός-Μπόμπα. Οι πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία και ο τέταρτος κριτής

Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη και όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση αυτή τη φορά όχι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά κατά πάσα πιθανότητα μέσω του One. Άλλωστε την εκπομπή την είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε το “The Voice”. «Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020», σημείωνε.

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη. Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το One! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πρώτη τηλεοπτική στέγη του επιτυχημένου δημιουργού, ηθοποιού και παρουσιαστή ήταν το Mega όπου τη χρονιά 2003 – 2004 παρουσίασε τις «Σαββατογεννημένες». Εκτός από το Mega και το ΣΚΑΪ, έχει συνεργαστεί και με την ΕΡΤ στην παρουσίαση της Eurovision αλλά και με το MAD TV Greece για την παρουσίαση του  Eurosong 2013 – A MAD Show.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ykapoutzidis