ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Alpha δίνει απαντήσεις μετά τον σάλο που δημιούργησε ο φημολογούμενος «αστρονομικός» μισθός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Instagram.com/ilianapapageorgiou

Φρενίτιδα προκάλεσε η ακούσια αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά σχετικά με τον μισθό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή “Pop Up” στον Alpha. Όλα ξεκίνησαν όταν σχολιάστηκε στο «Πρωινό» η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο “The 2Night Show”. Μόνο που εκτός από την εμφάνιση και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, σχολιάστηκε και ο φημολογούμενος υπέρογκος μισθός της.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε on-air τον «αστρονομικό» αριθμό με τον οποίο αμείβεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η δήλωση της παρουσιάστριας προκάλεσε μια θύελλα αντιδράσεων. Εάν αναλογιστεί κανείς και τα δεδομένα της εποχής στην ελληνική τηλεόραση, τότε είναι λογικό κι επόμενο. Φυσικά, η απάντηση του ALPHA δεν άργησε να έρθει.

Η απάντηση του Alpha σχετικά με τον μισθό που λαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μετά την αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή της Παρασκευής, η απάντηση του Alpha, για λογαριασμό της παρουσιάστριας, δόθηκε σήμερα. Ο τηλεοπτικός σταθμός διέψευσε τους ισχυρισμούς της Φαίης Σκορδά. Ισχυρισμοί προερχόμενοι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά από σχετική συζήτηση που είχαν οι δυο τους το καλοκαίρι. Κατά τα λεγόμενά του σταθμού, λοιπόν, πρόκειται για fake news. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», η οποία επικοινώνησε με το κανάλι, «Η αμοιβή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά, όπως μου είπαν» ανέφερε συγκεκριμένα εκπρόσωπος του καναλιού προς υπεράσπιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση σε αυτήν την εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον Alpha και τελικά δεν έκλεισε. Και κάπου εκεί έχει γίνει ίσως το μπέρδεμα και το αποδίδουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του OPEN. Μάλλον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν το θύμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ή έτσι θέλουμε να ελπίζουμε.