ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αλλάζει ώρα το ”Pop Up”. Τι ρόλο έπαιξαν Καγιά και Μουτσινάς στην απόφαση

www.instagram.com/ilianapapageorgiou/

Κάπου στα μέσα Σεπτέμβρη οι συζητήσεις είχαν ανάψει στα γραφεία του Alpha και το πλάνο που έπεσε στο τραπέζι ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ”Pop Up” της να αλλάζουν ώρα στο πρόγραμμα. Η είδηση της μετακίνησης της εκπομπής τότε διαψεύσθηκε από τον σταθμό.

Σχεδόν έναν μήνα μετά η επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλάζει ώρα προβολής. Στον αρχικό σχεδιασμό το ”Pop Up” προβαλλόταν 13:50-15:50. Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα ξεκινά στις 13:00 και θα ολοκληρώνεται στις 15:00.

Από την καραμπόλα αυτή «χτυπιέται» το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου που αναγκαστικά πηγαίνει στις 15:00, αμέσως μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο λόγος της αλλαγής της ώρας προβολής είναι κάτι παραπάνω από προφανής και αποτελεί μία πολύ σωστή διορθωτική κίνηση εκ μέρος του καναλιού που βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης του ”Pop Up” να πληγώνονται από το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά αλλά και από το ”Shopping Star” της Βίκυς Καγιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκινά στις 15:00 και τελειώνει στις 17:00 ενώ η Βίκυ Καγιά 15:50 και 17:30 αντίστοιχα.
Με αυτόν τον τρόπο το Pop Up «προστατεύεται» από τον σκληρό ανταγωνισμό χωρίς κομμάτι της εκπομπής της να συμπίπτει με το «Καλό Μεσημεράκι» και το ”Shopping Star”.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κάνουν Pop Up καθημερινά στις 13:00.

Καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day μας φτιάχνει την ημέρα. Στις 11:00 η Ελεονώρα Μελέτη παραδίδει την Πρωινή Μελέτη, που με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up στις 13:00 το μεσημέρι.

Το καθημερινό Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, αντίστοιχα, θα ξεκινάει πλέον στις 15:00.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στις 13:00 στο Alpha News».