ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Alec Baldwin γίνεται (ξανά) Trump για το φινάλε του SNL. Ναι, βήχει και πίνει χλωρίνη

NBC

Κοντεύουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπερδεύουμε τον Alec Baldwin με τον Donald Trump, εφόσον είναι ο άνθρωπος που τον μιμείται καλύτερα από όλους. Το Saturday Night Live έκλεισε για τη φετινή σεζόν, με έναν διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες χρονιές.

Λόγω των συνθηκών, το SNL έβγαινε από το σπίτι το τελευταίο διάστημα αλλά δεν έχασε σε τίποτα από το χιούμορ του. Το είδαμε και με τον Brad Pitt, όταν μιμήθηκε τον Αμερικανό λοιμωξιολόγο Anthony Fauci, πραγματοποιώντας έτσι την επιθυμία του δεύτερου. Αλλά το φινάλε ήθελε σίγουρα τον Trump του, και ο Alec Baldwin ήταν εκεί για να το πραγματοποιήσει.

Το φινάλε με ψηφιακή σχολική αποφοίτηση και καλεσμένο τον Trump

Το κλείσιμο είχε μία αποφοίτηση τάξης του 2020, με καλεσμένους και διευθύντρια την Kate McKinnon. Δήλωσε ότι ο Trump ήταν η 8η επιλογή της τάξης για να είναι ομιλητής. Προτίμησαν τη Michelle Obama, τον Axl Rose, δολοφονικές σφήκες και το μωρό του Elon Musk.

«Συγχαρητήρια σε όλη την τάξη του Covid-19. Ο οικονόμος μου έχει τον ιό, γι’ αυτό και βάφτηκα μόνος μου. Με βοήθησε ένα tutorial της Liza Minnelli. Αν και αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με εμένα και να παραδεχτούμε ότι μου έχουν φερθεί χειρότερα από ό,τι στον Lincoln. Θα συμφωνεί μαζί μου από την Κόλαση».

Και συνέχισε λέγοντάς τους ότι είναι πολύ τυχεροί γιατί υπάρχουν τόσες δουλειές εκεί έξω που τους περιμένουν. «Πειρατής, κορίτσι για live κάμερα, ερασιτέχνης νοσοκόμος και κάρβουνο». Όταν άρχισε να βήχει, ήπιε λίγη χλωρίνη, ή «χυμό νίκης», όπως τον αποκάλεσε. Έκλεισε τον λόγο του, προτρέποντας τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, δίνοντας πολύ συγκεκριμένες συμβουλές.

«Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα καταφέρετε τα πάντα. Κοιτάξτε εμένα. Ξεκίνησα ως γιος ενός απλού, πλούσιου ιδιοκτήτη ακινήτων και έγινα δισεκατομμυριούχος, Πρόεδρος και ο μεγαλύτερος ειδικός σε θέματα επιδημιολογίας. Να είστε πάντα με τους χειρότερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε. Έτσι θα λάμπετε πάντα. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι, να λέτε ότι είναι«ηλίθιο». Μην φοράτε ποτέ αντηλιακό. Να ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, γιατί θα αφήσουμε αυτόν τον ιό ανεξέλεγκτο. Τον ιό που ξεκίνησε σε εργαστήριο από τον Obama».

Η βραδιά περιελάμβανε αρκετούς επώνυμους καλεσμένους, ενώ έκαναν και σατιρικό αφιέρωμα στη «Γιορτή της Μητέρας».