ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Brad Pitt μιμείται τον Αμερικανό Τσιόδρα στο SNL. Αλλά κυρίως κοροϊδεύει τον Trump

Μπορεί στην Ελλάδα να βαράμε προσοχή κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα, περιμένοντας τον Σωτήρη Τσιόδρα να μας ενημερώσει για την πορεία του ιού, αλλά στην Αμερική, υπάρχει ο Anthony Fauci. Ο άνθρωπος που πρέπει να συνεργάζεται με τον Donald Trump και να ακούει πράγματα όπως «ας κάνουμε ένεση με αντισηπτικό. Ακούγεται καλή ιδέα».

Ο σύμβουλος υγείας του Λευκού Οίκου, Δρ. Anthony Fauci μίλησε πρόσφατα στο CNN και ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το ποιος θα ήθελε να τον υποδυθεί. Εκείνος ένιωσε μία κάποια αμηχανία αλλά την ξεπέρασε όταν τέθηκε το δίλημμα Brad Pitt ή Matt Damon. «Τον Brad Pitt θα ήθελα» είπε γελώντας και η ευχή του μόλις πραγματοποιήθηκε.

Ο Brad Pitt στο SNL

Η σατιρική εκπομπή Saturday Night Live πραγματοποιείται από το σπίτι και το Σάββατο προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο. Ο ηθοποιός καθισμένος σε γραφείο, με λευκή περούκα και γυαλάκια, υποδύθηκε τον Δρ. Fauci και ήταν εξαιρετικός.

Το σκετς που κοροϊδεύει τον Trump

Οι δηλώσεις του Donald Trump για τον κορονοϊό έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλούν γέλιο όπως και να έχει. Ο Brad Pitt ανέλαβε να «μεταφράσει» τις δηλώσεις του με χιουμοριστικό τρόπο και τον κοροϊδεύει για το εμβόλιο αντισηπτικού στον οργανισμό αλλά και το ότι υπάρχουν διαθέσιμα τεστ για όλον τον κόσμο. «Άρα για κανέναν», μεταφράζει τη δήλωση ως Δρ. Fauci.

Στο σημείο που ο Donald Trump λέει ότι δεν πρόκειται να απολύσει τον Δρ. Fauci γιατί είναι καταπληκτικός, ο Brad Pitt συμπληρώνει: «Ναι, θα με απολύσει σίγουρα. Αλλά μέχρι να το κάνει, θα είμαι εκεί για να πω τα στοιχεία, ακριβώς ως έχουν. Και όταν ακούω πράγματα, όπως ότι ο ιός θεραπεύεται αν βάλουμε απορρυπαντικό, θα λέω σας παρακαλώ μην το κάνετε».

Το ευχαριστώ του Brad Pitt στον Δρ. Fauci και το προσωπικό υγείας

Στο τέλος την μίμησης, βγάζει την περούκα και τα γυαλιά και απευθύνεται στον κόσμο ως Brad Pitt. «Ευχαριστούμε για την ψυχραιμία και την καθαρή σκέψη σε μία δύσκολη περίοδο, Δρ. Anthony Fauci. Και ευχαριστούμε όλους όσοι εργάζονται στην υγεία και είναι στην πρώτη γραμμή. Είμαστε σχεδόν live στο Saturday Night, σε όλη την Αμερική». Εμείς ευχαριστούμε Brad.