ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ναταλία Τσαλίκη μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»

NDP Photo Agency

Κι εκεί που νόμιζες ότι ήξερες όλες τις νέες αφίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έρχεται το Πρωινό και κάνει την ανατροπή. Μία από τις ηθοποιούς που μπαίνουν στο σύμπαν του Διαφανίου είχαμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην τηλεόραση. Ο λόγος για τη Ναταλία Τσαλίκη.

Την είδηση μετέφερε στον «αέρα» του Πρωινού ο Αλέξης Μίχας. Η Ναταλία Τσαλίκη μετά από 11 χρόνια αποχής από την ελληνική μυθοπλασία, επιστρέφει για να υποδυθεί την κα Κούλα, μία ηρωίδα που γνωρίζει η Δρόσω στον δρόμο της προς την Αθήνα και την Τρούμπα, όπου τελικά θα καταλήξει. Η ηρωίδα που θα υποδυθεί η Ναταλία Τσαλίκη, είναι όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ένας «σκοτεινός, αλλά πολύ αληθινός χαρακτήρας».

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού ήταν σε μία guest συμμετοχή στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Mega, πριν από 11 χρόνια. Νωρίτερα είχε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως η σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» του ANT1 αλλά και «Βίος Ανθόσπαρτος» του Mega.

Η Ναταλία Τσαλίκη για την αποχή της από την τηλεόραση

Μέχρι τώρα η τηλεόραση δεν έλειπε από τη Ναταλία Τσαλίκη. «Επειδή προτεραιόττητα μου είναι το θέατρο δεν θα μπορούσα με τίποτα να τα κάνω και τα δύο μαζί. Το έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου και είναι πάρα πολύ κουραστικό. Είναι απάνθρωπο. Το να κάνεις 8 ώρες γύρισμα, 10 που είναι τώρα και μετά να έχεις παράσταση δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Είναι κάτι πάρα πολύ επίπονο», έλεγε στις αρχές του έτους η ηθοποιόςστη «Φωλιά των Κου Κου».

Οι συνθήκες ωστόσο άλλαξαν με το μέλλον των θεατρικών παραγωγών στον καιρό του κορονοϊού να παραμένει αβέβαιο και κάπως έτσι η τηλεόραση και η μυθοπλασία βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στη ζωή της ηθοποιού.

Στον ΑΝΤ1 βρίσκεται και ο σύζυγος της Ναταλίας Τσαλίκη, Γιάννης Μπέζος που αυτή την εβδομάδα έκανε πρεμιέρα με τη σειρά «Παρουσιάστε». Όπως έλεγε στις αρχές του 2020 η Ναταλία Τσαλίκη, οι καλλιτεχνικοί δρόμοι τους προς το παρόν είναι διαφορετικοί αλλά «κάποια στιγμή θα συμπέσουμε».