ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όλοι όσοι φεύγουν και όσοι έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες». Ο μόνος κατάλογος που χρειάζεσαι πριν τη 2η σεζόν

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν ομολογουμένως η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της περασμένης σεζόν. Ήταν η απάντηση που χρειαζόταν η ελληνική μυθοπλασία απέναντι στο «αυτά θέλει ο κόσμος» που ισχυρίζονταν τα περασμένα χρόνια τα κανάλια επενδύοντας σε reallity shows. Η σειρά του ΑΝΤ1 κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού που πλέον ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Απομένουν κάποια επεισόδια για να κλείσει σεναριακά έστω ο πρώτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο κορονοϊός στάθηκε εμπόδιο στον αρχικό προγραμματισμό των δημιουργών. Ο δεύτερος κύκλος, ουσιαστικά θα ξεκινήσει όταν θα μεταφερθούμε 5 χρόνια αργότερα στην πλοκή της ιστορίας όπως έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Ποιοι από τους Διαφανιώτες και τις Διαφανιώτισσες θα βρεθούν σε αυτόν και ποιοι θα αποχωρήσουν; Ποιοι νέοι ηθοποιοί θα «εισβάλλουν» στις «Άγριες Μέλισσες;».

Η εκπομπή «Καλοκαίρι not» του Open σαν να άκουσε αυτές τις απορίες που μας βασάνισαν ως τηλεθεατές και έφτιαξε ένα video στο οποίο συγκέντρωσε όλες τις αποχωρήσεις και τις νέες αφίξεις στο σύμπαν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Και με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι οι απορίες σου θα λυθούν.

Οι γνωστές και άγνωστες αποχωρήσεις από τη σειρά

Δύο από τις σημαντικές αποχωρήσεις της σειράς ήταν ήδη γνωστές. Ο Γιάννης Στάνκογλου, aka Θωμάς Κυπραίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα τον βρει στις «Άγριες Μέλισσες». Παρόλο που αργότερα τα σχέδια του άλλαξαν και θα είχε πια τον χρόνο να μπορέσει να συνεχίσει, σεναριακά ο χαρακτήρας του επιλέγει τον δρόμο του αυτόχειρα και το κομμάτι που τον αφορά ολοκληρώνεται στη σειρά.

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη που υποδύεται την Θεοδοσία επίσης είχε γνωστοποιήσει την αποχώρησή της από τη σειρά. «Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δεν θα είμαι γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της. Η Θεοδοσία θα χάσει τη ζωή της από σφαίρα μέσα σε δικαστική αίθουσα αναφέρουν τα spoiler.

Ακόμα ένα πρόσωπο που αποχωρεί από τη σειρά είναι ο Νίκος Ψαρρας που υποδύθηκε τον Σταμάτη. Όπως ανέφερε το video της εκπομπής, θα τα παίξει όλα σε μια ζαριά και θα απομακρυνθεί. απ’ όλους και απ’ όλα. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που ενσάρκωσε τον Κλεομένη, θα ακολουθήσει τον τυχοδιώκτη εαυτό του σε άλλα μέρη.

Αυτοί που έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες»

Ανάμεσα στις νέες αφίξεις βρίσκεται ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον σκληρό διευθυντή της φυλακής που έχει αδυναμία στην Ελένη. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη θα υποδυθεί τη νέα φίλη της Δρόσως που φεύγει από το Διαφάνι και καταλήγει να ζει στην Τρούμπα, ενώ ο Γιάννης Ναταλιάνης υποδύεται τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού. Ο Δημήτρης Μαζιώτης θα υποδυθεί τον δικηγόρο της Ελένης Σταμίρη.

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης θα ενσαρκώσει τον δικαστή, ενώ τον εισαγγελέα ο Συμεών Τσακίρης. Τέλος ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα ενσαρκώσει τον αστυνομικό στα επεισόδια που αφορούν το δικαστήριο της Ελένης Σταμίρη.

Ο Αργύρης Πανταζάρας θα εισχωρήσει επίσης στο cast της σειράς υποδυόμενος έναν άνθρωπο της νύχτας, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Δρόσως. Η Στέλλα Γκίκα επίσης μπαίνει στη σειρά ενσαρκώνοντας τη μητέρα της Θεοδοσίας.