ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ναταλία Γερμανού: Έπιασε φωτιά το πλατό και το Twitter είδε στο πρόσωπό της τον ορισμό της ψυχραιμίας

Alpha

Η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται το περασμένο σαββατοκύριακο (2 και 3 Απριλίου), δεν έμοιαζε με την ψυχαγωγική εκπομπή που έχεις συνηθίσει. Όπως συνέβη και με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές αυτές τις ημέρες, έτσι και η εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, την οικογένεια Δασκαλάκη και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9 ετών κόρη της Τζωρτζίνα.

Κι εκεί που η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και Παναγιώτης Ραφαϊλίδης μιλούσαν με δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος για τις τελευταίες εξελίξεις κάτι αναπάντεχο συνέβη. Πάνω που έλεγε ο δημοσιογράφος για «τριγωνικό πλέγμα θανάτου» γύρω από τη μικρή Τζωρτζίνα και η παρουσιάστρια τον αποχαιρετούσε, κάποιος την ειδοποίησε ότι είχε πάρει φωτιά το στούντιο.

«Έχει πιάσει φωτιά; Τι θέλετε να κάνω που έχει πιάσει φωτιά; Α, να πάμε σε διάλειμμα. Έχουμε πιάσει και φωτιά», είπε η Ναταλία Γερμανού και με ψυχραιμία πέρασε σε διαφημίσεις. Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος έδωσε μία πρώτη εξήγηση με ηχητικό της μήνυμα στο Twitter. «Παιδιά έχει πιάσει φωτιά το μισό πλατό. Κάηκε μία λάμπα, έτρεξαν με τους πυροσβεστήρες δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ μέσα», είπε η Ναταλία Γερμανού με την ίδια ψυχραιμία στη φωνή της.

Τα καλύτερα tweets για τη φωτιά στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται

Κι αφού βεβαιώθηκαν οι χρήστες του Twitter ότι όλα είναι υπό έλεγχο, έδωσαν ρεσιτάλ για τη Ναταλία Γερμανού και τη στάση της, το μούδιασμα που μας χαρακτηρίζει όλους μετά από όσα έχουμε ακούσει για την υπόθεση της Πάτρας απέναντι ακόμα και στη φωτιά, ενώ αρκετοί συνέδεσαν τη φωτιά στο στούντιο με όσα έλεγε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος λίγα λεπτά πριν.

Εντωμεταξύ οι Ναταλία Αργυράκη και Εβελίνα Νικόλιζα μοιράστηκαν σε Instagram Stories τους την εικόνα της φωτιάς στον προβολέα μέσα από το Studio και ο λογαριασμός στο Instagram Greek Arrow βρήκε την κατάλληλη λεζάντα για να συνοδεύσει την ψυχραιμία της Ναταλίας Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Instagram.com/natalia_argyraki

Όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τη φωτιά στο studio της εκπομπής της

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα η Ναταλία Γερμανού ενημέρωσε τους τηλεθεατές της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται για όλα όσα είχαν συμβεί. «Όλα είναι υπό έλεγχο. Όλα είναι εντάξει. Επιζήσαμε. Θέλω να σας πω τι έγινε. Ξαφνικά έπιασε φωτιά. Κανονική φωτιά. Έπιασε φωτιά. Σκάσανε δυο μεγάλοι προβολείς. Έσκασε αυτή η λάμπα η οποία έπιασε φωτιά αλλά κανονική φωτιά. Φλόγες. Οι φλόγες άρχισαν να πέφτουν κάτω στο χαλί και πήρε φωτιά και το χαλί», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Μου λένε, “πήρε φωτιά το πλατό” και λέω, “πήρε φωτιά το πλατό;” και ετοιμάζομαι να συνεχίσω να βγάλουμε την ψυχολόγο μας. Μου λένε, “σταμάτα, σταμάτα, διάλειμμα” και τρέξανε όλοι, τα παιδιά εδώ στο πλατό με πυροσβεστήρες κτλ. Όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Για τους φανατικούς τηλεθεατές που στις τελευταίες εκπομπές ακούνε τις λάμπες να σκάνε σε ανύποπτο χρόνο κάνοντας «ασκήσεις ετοιμότητας» στη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της, η ψυχραιμία αυτή ήταν μάλλον αναμενόμενη. Ελπίζουμε να είναι αναμενόμενη και η ηλεκτρολογική δουλειά που πρέπει να γίνει.