ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

My Style Rocks: «Κλείδωσε» η παρουσιάστρια. Η ανατροπή στην κριτική επιτροπή

SKAI

Εκεί στα μέσα του Νοεμβρίου ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την επιστροφή του My Style Rocks. Κανένα όνομα δεν διαβάσαμε για αυτό λοιπόν και οι προβλέψεις ξεκίνησαν.

«Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε. Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας.

Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας. Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι», ανέφερε η επίσημη (πρώτη) ανακοίνωση.

Το My Style Rocks να σου θυμίσω είναι παραγωγής Acun Medya και η Acun Medya έχει μια μεγάλη αδυναμία στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την οποία και θα ήθελε στη θέση της παρουσιάστριας.

Το My Style Rocks βρήκε την παρουσιάστριά του

Δεδομένης της επιθυμίας το My Style Rocks να ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου, το σενάριο της εγκυμονούσας Σπυροπούλου στην παρουσίαση, ναυαγεί.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας» ξεκαθάρισε το τοπίο. Την παρουσίαση του My Style Rocks αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου. Από Κατερίνα (Στικούδη) σε Κατερίνα (Καραβάτου).

Τι γίνεται όμως με την κριτική επιτροπή; Την τελευταία σεζόν στις θέσεις κάθισαν: Λάκης Γαβαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν είπε έπεσαν οι υπογραφές, αλλά μας είπε έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από δοκιμαστικό.

Έχουμε και λέμε: Βίκυ Κουλιανού και Άγγελος Μπράτης μετά τη συνύπαρξη στο Just the Two of Us φαίνεται πως θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο στην κριτική επιτροπή. Μία ή δύο θέσεις ακόμα αναζητούν «ιδιοκτήτη».

Η πρεμιέρα αναμένεται στις 16 Ιανουαρίου για να μπει η τηλεοπτική χρονιά σωστά.