ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Milky Way: Η Ελένη Φουρέιρα ενθουσίασε το Twitter/X και έδωσε σε όλους ένα σπουδαίο μήνυμα

Mega

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την εμφάνισή της στο τέλος του 3ου επεισοδίου της σειράς Milky Way, που υπογράφει ο Βασίλης Κεκάτος για το Mega, ενθουσιάζοντας την έφηβη ηρωίδα της σειράς, Μαρία (Κορίννα Ντουλλάαρτ), αλλά και τους χρήστες του Twitter/X.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το είδωλο της Μαρίας του Milky Way, που έχοντας ανακαλύψει ότι είναι έγκυος, βλέπει τα όνειρά της να φύγει από την πόλη όπου μεγάλωσε και ζει για να βρεθεί στην Αθήνα και να γίνει χορεύτρια (ονειρεύεται μια μέρα να χορέψει στο πλευρό της pop τραγουδίστριας), να απομακρύνονται.

Η Μαρία είναι ένα κορίτσι της εποχής του, που στο δωμάτιό του έχει αφίσες της Ελένης Φουρέιρα, μελετά τα videoclip της και προσπαθεί μαζί με τις φίλες της να αντιγράψει τα δικά της χορευτικά. Στο 3ο επεισόδιο του Milky Way, σε μία βόλτα της με το ποδήλατο, «βλέπει» όλους τους προβληματισμούς της να γίνονται σκηνές μπροστά της που περιγράφουν το μέλλον της αν επιλέξει να μείνει στην μικρή της πόλη.

«Όση μοναξιά κι αν νιώθεις τώρα, δεν είσαι η Λάικα στο Sputnik 2. Το δικό σου διαστημόπλοιο δεν έχει εκτοξευτεί ακόμα. Σε περιμένω, μην το χάσεις», της λέει η απαστράπτουσσα Ελένη Φουρέιρα που εμφανίζεται σαν όραμα στο τέλος του δρόμου της.

Μαζί της δίνει ένα μήνυμα που όλοι είχαμε ανάγκη να ακούσουμε: «Υπάρχουν τόσοι ωραίοι γαλαξίες εκεί έξω, μακριά από τον δικό σου». Ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν να φτάνουν σε αδιέξοδο, ναι, υπάρχουν πολλοί ακόμα γαλαξίες εκεί έξω.

Το Twitter/X υποκλίθηκε στην Ελένη Φουρέιρα, την εμφάνισή της ως «από μηχανής θεά», αλλά και την ατάκα της και το μήνυμα αισιοδοξίας που μετέφερε και που μάλλον δεν ήθελε να το ακούσει μόνο η τηλεοπτική Μαρία του Milky Way.

Η Ελένη Φουρέιρα στο παρελθόν είχε παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής ενώ είχε ανέβει στη σκηνή του θεάτρου, πρωταγωνιστώντας σε μιούζικαλ.

«Ενεργά µε την υποκριτική δεν είπα ποτέ ότι θέλω να ασχοληθώ, έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής γιατί θεωρώ ότι µε βοηθούν στην ερμηνεία των τραγουδιών και στη σκηνική µου παρουσία. Έχω συμμετάσχει σε ένα πολύ ωραίο μιούζικαλ (σ.σ.: στο Barbarella – The ’80s musical) και σίγουρα θέλω να το ξανακάνω. Αλλά µην παραποιούμε τις κουβέντες µου. Μου αρέσουν τα δημιουργικά projects και οτιδήποτε μπορεί να µε εξελίξει, οπότε θα δοκιμάσω οτιδήποτε θεωρώ ότι μπορώ να φέρω εις πέρας, αλλά το τραγούδι είναι η προτεραιότητά µου», είχε πει σε συνέντευξή της.